Survivor 5: «Θα μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο και..» - Η Ασημίνα μιλά ανοιχτά για την διαφορά ηλικίας με τον Δάντη

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Θα μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο και..» - Η Ασημίνα μιλά ανοιχτά για την διαφορά ηλικίας με τον Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το μεσημέρι της Τρίτης 12/7, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και το πλατό του Love it και επιτέλους είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα για την εμπειρία της στο Survivor, μιας και ήταν σχεδόν η τελευταία που έφυγε από εκεί.

Μεταξύ άλλων η λαμπερή παίκτρια μίλησε για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους αλλά και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τη διαφορά της ηλικίας τους κατά καιρούς από τότε που γνωστοποιήθηκε η σχέση τους.

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας για την διαφορά ηλικίας της με τον Δάντη

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα. Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο παιχνίδι, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος.

Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ. Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού»!

Γύρισαν με γεμάτες τσέπες - Τα χρήματα που πήραν από το Survivor 5 Μαίη και Ασημίνα

Η Μαίη και η Ασημίνα αποχώρησαν μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να δουν τους αγαπημένους τους και να γιορτάσουν μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα η Ασημίνα έζησε μεγάλη συγκίνηση κατά τη διάρκεια του ημιτελικού καθώς ο αγαπημένος της Χρήστος Δάντης, βρέθηκε στο πλευρό της και της τραγούδησε (δείτε εδώ την αντίδρασή της και το υπέροχο στιγμιότυπο).

Όπως γνωρίζουμε, τόσο η Μαίη όσο και η Ασημίνα ξεκίνησαν το παιχνίδι στην ομάδα των Μαχητών και έτσι, η αμοιβή τους από την παραγωγή ήταν στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Έτσι, η Ασημίνα, η οποία παρέμεινε στο Survivor 5 συνολικά 30 εβδομάδες, κατάφερε να επιστρέψει στην Αθήνα με 30.000 ευρώ.

Από την άλλη, η Μαίη, η οποία μπήκε λίγο πιο αργά στο παιχνίδι, έμεινε συνολικά 26 εβδομάδες και έτσι έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 26.000 ευρώ.