Συνάντηση ''γιγάντων'' στην Πάρο - Ο Τσαλίκης έπεσε πάνω σε γνωστή παρουσιάστρια

Πόλος έλξης διασήμων το νησί των Κυκλάδων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Συνάντηση ''γιγάντων'' στην Πάρο - Ο Τσαλίκης έπεσε πάνω σε γνωστή παρουσιάστρια

Κάθε καλοκαίρι τα νησιά των Κυκλάδων με ναυαρχίδες τη Μύκονο, την Πάρο και τη Σαντορίνη έχουν την τιμητική τους όσον αφορά την επισκεψιμότητα από ξένους αλλά και ντόπιους αστέρες. Πέρα από τη Μύκονο που είναι κάθε χρόνο σταθερά στην κορυφή της λίστας φαίνεται πως η Πάρος φέτος έχει πάρει φωτιά από celebrities. Εκεί βρίσκεται και ο Γιώργος Τσαλίκης, για οικογενειακές διακοπές και σε μια παραλία συνάντησε τυχαία παρουσιάστρια που επίσης απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς στο όμορφο νησί.

Υπενθυμίζεται ότι στο νησί των Κυκλάδων βρίσκονται και το αγαπημένο ζευγάρι Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης τους οποίους έχει ήδη εντοπίσει πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός, ενώ και η ίδια η Ολυμπία φροντίζει να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές τους.

Ποια παρουσιάστρια συνάντησε ο Τσαλίκης στην Πάρο;

O τραγουδιστής με τη σύζυγο του Δώρα Δημητροπούλου και τα παιδιά τους βρίσκονται στο νησί για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του. Το μεσημέρι της Τρίτης 12/7 ο Γιώργος Τσαλίκης είχε και μία απρόσμενη συνάντηση αφού βρέθηκε στην ίδια παραλία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που βρίσκεται επίσης στην Πάρο με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους.

Ανέβασαν μάλιστα μαζί και ένα ωραίο story

Ξένοιαστες στιγμές για την Τσιμτσιλή - Έφτιαξε καστράκια με τον γιο της στις αμμουδιές του νησιού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει και επίσημα το τέλος της εκπομπής της «Happy Day» και είναι σε διακοπές στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της, ένα νησί που επισκέπτονται συχνά. Από εκεί φαίνεται πως περνά ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, παρέα με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους και εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες για παιχνίδι στη χρυσαφένια αμμουδιά με τον γιο της όπως φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

H παρουσιάστρια είχε μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές της αποδεικνύοντας ότι καταφέρνει παρά τις γέννες να διατηρεί ένα από τα καλύτερα κορμιά στην ελληνική showbiz. Σε αυτή δε χρησιμοποίησε ίχνος ρετούς και φίλτρου και φόραγε ένα πολύ εντυπωσιακό πράσινο ολόσωμο μαγιό με ωραία κοψίματα.

«Διακρίνω ένα ταλέντο στην αρχιτεκτονική και τις οικοδομικές εργασίες!», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια αφού ο μικρός φαίνεται να έχει κατασκάψει την άμμο φτιάχνοντας καστράκια, με τη μαμά του στο πλάι του να τον βοηθάει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το γιο της έφτιαξαν καστράκια στην άμμο