Ο Σιωπηλός Δρόμος "φεύγει" από την Ελλάδα και πάει... - Σε ποια χώρα του εξωτερικού κάνει πρεμιέρα η σειρά του Mega

Σπουδαίο κατόρθωμα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Σιωπηλός Δρόμος

Πέρασε τα ελληνικά σύνορα ο «Σιωπηλός δρόμος», και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, όχι πολύ μακριά, για την ακρίβεια δίπλα μας στην γειτονική Ιταλία! Ο ιταλικός όμιλος Mediaset αγόρασε την δραματική σειρά (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει πρωταγωνιστής της για τα γυρίσματα) και έτσι κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στην prime time ζώνη του καναλιού Canale 5.

Στην Ιταλία ο «Σιωπηλός Δρόμος»!

Η σειρά μεταγλωττίστηκε στα ιταλικά και φέρει τον τίτλο «La Strada Del Silenzio», και είναι η πρώτη σειρά μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής που θα προβληθεί στην ιταλική τηλεόραση! Σε σενάριο των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη, και την πρωτότυπη μουσική υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης.

Αυτή είναι η υπόθεση

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό.

Σιωπηλός Δρόμος Mega

Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;