«Σε λίγο μπαίνουμε ξανά σε σκηνές και...» - Ο απολογισμός της Βέρας Μακρομαρίδου από τον Σασμό μέχρι τώρα

Ο ρόλος της στην σειρά και η ξαφνική αναγνωρισιμότητα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σε λίγο μπαίνουμε ξανά σε σκηνές και...» - Ο απολογισμός της Βέρας Μακρομαρίδου από τον Σασμό μέχρι τώρα

H Βέρα Μακρομαρίδου, ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες, που μας συστήθηκε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στον Σασμό, και το κοινό την αγάπησε για το μήνυμα που πέρασε στον κόσμο μέσα από τον ρόλο της, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα!

Στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Μαρία Ανδρέου μίλησε λοιπόν πρόσφατα και έκανε, μεταξύ άλλων, κι έναν μίνι απολογισμό για τη σεζόν πριν ξεκινήσει η νέα.

Όσα αποκάλυψε η Βέρα Μακρομαρίδου για τον Σασμό

Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, τι θα λέγατε πως σας έδωσε ο Σασμός;

Μου έδωσε πάρα πολλά και, πρώτα απ’ όλα, μου έμαθε πολλά πράγματα για τη δουλειά μου, καθώς ήμουν ηθοποιός του θεάτρου και η τηλεόραση είναι μια άλλη τέχνη. Επίσης, μέσω της σειράς γνώρισα σπουδαίους ηθοποιούς, τους οποίους θαύμαζα και δεν πίστευα ότι θα δούλευα μαζί τους, ρουφούσα σαν σφουγγάρι τις κινήσεις τους.

Και φυσικά, μου έδωσε αναγνωρισημότητα, αφού πλέον με φωνάζουν Άσπα στο δρόμο. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη χρονιά, αν και είχε πολύ τρέξιμο. Με το που τελείωσαν τα γυρίσματα, πήγα διακοπές στην Ιταλία, στη Ρώμη, για να πάρω μια ανάσα, γιατί σε λίγο μπαίνουμε ξανά σε σκηνές.

 Η Βέρα Μακρομαρίδου σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τον Σασμό και τη δεύτερη σεζόν

Πώς έγινε ο Άγγελος τόσο εκδηκητικός;

Του κόστισε πολύ ο θάνατος του Πετρή. Ο Άγγελος ήρθε στο χωριό ήρεμος, λογικός, αλλά μέσα από τις αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της μάνας του, τη δολοφονία του πατέρα του, το χαμό του Πετρή, τους καβγάδες με τη θεία και τα ξαδέρφια του, του γύρισε το κεφάλι.

Θεώρησε ότι για όλα τα δεινά που τράβηξε η οικογένειά του υπεύθυνοι είναι η Καλλιόπη και οι Σταματάκηδες. Θόλωσε και ήθελε να δει τη θεία του να καταστρέφεται, ενώ η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα, που γνωρίζουν από βεντέτες και φονικά, ήθελαν να λήξουν την ιστορία του Πετρή γρήγορα, καθώς ξέρουν ότι η μία δυστυχία φέρνει την άλλη. Ο Άγγελος έκανε λάθος.

Τι θέλει η Άσπα από την Αργυρώ;

Τι να θέλει; Να τη βλέπει χαρούμενη. Ο Σταύρος είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος και υποστηρικτικός σε όλα. Αλλά η Άσπα ξέρει ότι ο μοναδικός έρωτας για την Αργυρώ είναι ο Αστέρης. Και δεν μπορεί παρά να είναι υπέρ της αγάπης τους.

Μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο 2 ηθοποιοί "φωτιά" - Οι αφίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω

Αναντίρρητα όσον αφορά την φετινή σεζόν, η σειρά που κέντρισε σε τεράστιο βαθμό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν ο Σασμός, το φινάλε του οποίου καθήλωσε για τα καλά το κοινό.

Μετά το τέλος λοιπόν του πρώτου κύκλου, οι συντελεστές ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν από τον Σεπτέμβριο ενώ μάλιστα πρόκειται να εισβάλλουν και δύο νέα πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως στην σειρά θα μπει ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του “Παύλου Βρουλάκη”, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife”, στον “Σασμό” μπαίνει ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο οποίος θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που μετά τις “Άγριες Μέλισσες” θα βρεθεί στον “Σασμό” και θα υποδυθεί έναν αστυνομικό.

undefined

undefined