Ο Ηλίας Ψινάκης σε μία κατάθεση ψυχής - Το διαζύγιο των γονιών του και η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

Στο Γηροκομείο απόψε 12/7

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ο Ηλίας Ψινάκης σε μία κατάθεση ψυχής - Το διαζύγιο των γονιών του και η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του

Τον έχουμε συνηθίσει να μας φτιάχνει το κέφι και να τον απολαμβάνουμε για τις επικές ατάκες του αλλά και τις απίστευτες αποκαλύψεις του για διάφορα σημεία της ζωής του. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, τον οποίο απόψε Τρίτη 12 Ιουλίου, στη 01:10 στο MEGA, θα τον δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Μας ανοίγει και πάλι το σπίτι του στο Γηροκομείο, αλλά και την ψυχή του, καθώς μιλάει για την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τις επιλογές που έκανε στη ζωή του.

Όσα θα δούμε απόψε στο Γηροκομείο

Ο Αμερικανός συνθέτης, δημιουργός πασίγνωστων επιτυχιών των Bon Jovi, Aerosmith, Ricky Martin και Kiss, Desmond Child μιλάει για τη στενή φιλία του με τον Ηλία Ψινάκη, για τη συνεργασία με διάσημους σταρ, καθώς και για την αγάπη του για την Ελλάδα. «Εδώ συμβαίνουν μαγικά πράγματα», δηλώνει ο Desmond Child, που επισκέπτεται τη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα τον βλέπουμε σε ένα παρεκκλήσι όπου εύχεται να δώσει μια συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, ευχή που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Ηρώδειο.

Στην παρέα τους βρίσκεται και ο Φοίβος. Ο επιτυχημένος συνθέτης περιγράφει τη σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη και αποκαλύπτει ένα απρόοπτο περιστατικό με την Jennifer Lopez, που συνέβη σε ένα ταξίδι τους στο Μαϊάμι.

Η αινιγματική απάντηση του Ψινάκη για το μέλλον του Γηροκομείου

Το πρωί της Τρίτης 28/6 στο Happy Day, προβλήθηκαν δηλώσεις του, τον οποίο πέτυχε ο τηλεοπτικός φακός στο Ηρώδειο, και πιο συγκεκριμένα στη συναυλία του Desmond Child για την επανένωση των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος γνωρίζεται με τον Αμερικανό συνθέτη και παραγωγό εδώ και πολλά χρόνια, αυτό τον καιρό έχει συζητηθεί αρκετά για τις περίφημες ατάκες του στο X-Factor που εμφανίζεται ως guest κριτής, αλλά και για το Γηροκομείο που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση!

«Ο Desmond Child έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα, τον ξέρω πολλές δεκαετίες. Το όνειρό του είναι να προσφέρει στην Ελλάδα ότι μπορεί. Την γουστάρει πολύ, την αγαπάει. Φέτος το κάνει για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα και είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του και όλων των συντελεστών, Ελλήνων και ξένων», δήλωσε αρχικά, ενώ οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για το «Γηροκομείο».

«Το Γηροκομείο θα συνεχίσει μέχρι το… νεκροταφείο», απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει παραπάνω για αυτό.