Με σύνολο που "κόβει" την ανάσα πόζαρε στα στενά της Μυκόνου η Μαρίνα Πατούλη - Σούσουρο με την ανάρτησή της

"Βροχή" τα likes

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με σύνολο που

Η Μαρίνα Πατούλη την τελευταία περίοδο βρίσκεται στα καλύτερά της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό καθώς στο πλευρό της έχει πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στην Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία ποζάρει στα σοκάκια της Μυκόνου. (Δείτε την εδώ με μαγιό χωρίς ρετούς).

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Ανάρτηση Μαρίνας Πατούλη

«Καθεμιά γυναίκα...» - Συγκίνησε η Μαρίνα Πατούλη για την αλλαγή που έκανε στη ζωή της

Λίγος καιρός πέρασε από τη μέρα που εκδόθηκε και επίσημα το διαζύγιο της Μαρίνας Πατούλη με τον Γιώργο Πατούλη. Από τότε, η ίδια επέλεξε να αλλάξει σημαντικά τη ζωή της και μάλιστα έκανε και ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Πλέον η Μαρίνα Πατούλη περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της στη Μύκονο καθώς έχει ανοίξει εκεί το μαγαζί της, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα (δείτε εδώ τις κοινές φωτοφραφίες από το νησί των ανέμων).

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που τη στηρίζουν στο νέο αυτό βήμα της.

«Στη νέα μου επιχειρηματική προσπάθεια ώστε καθεμία γυναίκα από εμάς να νιώσει όμορφη κ μοναδική, η αγαπη σας μου δίνει φτερά για την κατάκτηση του στόχου μου!!!Ευχαριστω όλες εσάς!Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις παλιές μου μαθήτριες που με στηρίζουν με την απεριόριστη αγάπη τους σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη ανάρτηση μαγαζί