"Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου! Ήταν μονολεκτική και..." - Ποια είναι η κοπέλα του Παναγιώτη Κουμουνδούρου

Αποκλειστική συνέντευξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η φωτογραφία του θα μπορούσε να μπει στο λεξικό, δίπλα στον ορισμό της «ήρεμης δύναμης». Δεν είδαμε ποτέ την «ψαρωμένη» οντισιόν του, ούτε το πρώτο «όχι» του Πάνου Ιωαννίδη (ο οποίος υπενθυμίζουμε πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά), αλλά από εκείνη τη στιγμή και μετά αποφάσισε σιωπηλά να δώσει τον καλύτερό του εαυτό -και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Ο νέος Έλληνας MasterChef, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ανοίγει την καρδιά του στο YOU και μιλάει για όλα: Για την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, για το κορίτσι που τον περίμενε έξω απ' τον διαγωνισμό μαγειρικής και για το μαγειρικό... ξύλο που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Πού να ήξερε, όταν έβλεπε τις εκπομπές του Άκη Πετρετζίκη, πως μία μέρα το διαδίκτυο θα γέμιζε από συγκρίσεις μαζί του και πως θα μοιράζονταν τον ίδιο τίτλο. Μπορεί να μην ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική παραδοσιακά, ακολουθώντας τις γιαγιάδες του στην κουζίνα, αλλά δέκα χρόνια τώρα αποδεικνύει πως δεν έτυχε... πέτυχε!

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 13/7, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Πάνου

Παναγιώτης Κουμουνδούρος περιοδικό you

Όσο ήσουν στο σπίτι του MasterChef, υπήρχαν στιγμές που δυσκολεύτηκες;

Τη μαγειρική δεν τη φοβήθηκα, προσπαθούσα πάντα για το καλύτερο. Αρκετές φορές είπα ότι δεν αντέχω από ψυχολογική άποψη, γιατί ήξερα πως αν πήγαινα καλά, δεν θα έβλεπα τους φίλους μου και το κορίτσι μου για πολύ καιρό. Το καλό είναι πως η παραγωγή στάθηκε δίπλα μας σε ό,τι χρειαστήκαμε, ήταν όλοι υπέροχοι και μας βοηθούσαν όπως μπορούσαν.

Ποια ήταν τα συναισθήματα, όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και ήσουν νικητής;

Έπαθα σοκ απ' τη χαρά μου, τότε συνειδητοποίησα τι έκανα έξι μήνες και ότι πλέον είμαι ο επόμενος Έλληνας MasterChef. Η στιγμή που έπιασα το τρόπαιο στα χέρια μου, νομίζω ότι είναι μία απ' τις πιο σημαντικές στη ζωή μου.

Με την κοπέλα σου πόσο καιρό είστε μαζί;

Ένα χρόνο. Γνωριστήκαμε στα γενέθλιά μου, που είναι στις 5 Ιουνίου και έριξα πολύ κυνηγητό (γελάει). Γενικά όταν μ' αρέσει κάτι, το διεκδικώ. Επειδή έχουμε κοινές παρέες, στην αρχή ήταν διστακτική και μονολεκτική στις απαντήσεις της, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Ο επιμένων νικά!

Η σχέση σας δοκιμάστηκε μέσα απ' το MasterChef;

Σίγουρα περάσαμε δύσκολα, της έλειπα και μου έλειπε. Αλλά είναι αστέρι, πολύ καλός άνθρωπος, έδειξε κατανόηση και με στήριξε. Οπότε και για μένα έγινε πιο βατό.

Πλέον πώς είναι η κατάσταση μεταξύ σας;

Τέλεια, είμαστε όπως πριν, ίσως και λίγο πιο κοντά. Είναι χαμηλών τόνων, οπότε όταν μου μιλάνε στο δρόμο νιώθει λίγο άβολα, αλλά το βρίσκουμε μαζί σιγά-σιγά. Και για μένα είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μ' αρέσει πολύ, το ευχαριστιέμαι και θέλω να μιλάω με όλο τον κόσμο. Με είχαν βάλει στο σπίτι τους για έξι μήνες, με έβλεπαν τα παιδιά τους, για μένα είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσω έστω και ένα λεπτό σε κάποιον που με στήριξε και μου δηλώνει την αγάπη του.

*Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου*