Συγκλονίζει η Νέλλη Γκίνη για τον Μιχάλη Ζαμπέτα - Νόμιζε ότι την εγκατέλειψε και διέκοψε την εγκυμοσύνη της

Η άγνωστη ιστορία 15 μέρες πριν το γάμο τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Νέλλη Γκίνη για τον Μιχάλη Ζαμπέτα - Νόμιζε ότι την εγκατέλειψε και διέκοψε την εγκυμοσύνη της

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Νέλλη Γκίνη που μεσουρανούσε και έχει γράψει ιστορία στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού και μίλησε για τον έρωτα και το χωρισμό με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά και το λάθος που έκανε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, γεγονός για το οποίο έχει μιλήσει και παλαιότερα.

Η εξομολόγηση της Νέλλη Γκίνη

Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα γιατί χωρίσατε;

Με τον Μιχάλη κι εκεί λειτούργησε η παρόρμησή μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, παράφορος έρωτας και διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, ενώ ήταν όλα κανονισμένα με κουμπάρους, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου τα οποία έχω το θάρρος κι έχω βγει να τα πω.

Βγαίνω και τα λέω, διότι αν ένα δικό μου λάθος μπορεί να γίνει ένα καλό παράδειγμα για κάποιον άλλον άνθρωπο, δηλαδή να μην ενεργήσει παρορμητικά και καταστρέψει κάτι όμορφο και σημαντικό στη ζωή του, το θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία. Αγαπώ την αλήθεια και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά ψέματα που μπορεί να ταρακουνήσουν ζωές.

Συγκλονίζει η Νέλλη Γκίνη για τον Μιχάλη Ζαμπέτα

Αυτό που έγινε λοιπόν, είναι ότι εγώ πίστεψα σε έναν τσακωμό μας ότι ο Μιχάλης εξαφανίστηκε, επειδή για κάποιες μέρες είχε πάρει μια απόσταση και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, με αποτέλεσμα να κάνω το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου. Θεώρησα ότι αφού δεν έχω τον Μιχάλη, τίποτα δεν έχει θέση στη ζωή μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί αυτό.

Σας το συγχώρησε ποτέ εκείνος;

Βεβαίως μου το συγχώρησε. Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, ερχόταν στο σπίτι, μιλούσαμε σε πολύ γλυκό και φιλικό επίπεδο. Μου έλεγε για τους γάμους, καθώς είχε παντρευτεί αυτός μετά από εμένα. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και λίγο πριν αρρωστήσει μου έλεγε να πάμε βόλτα με τη βάρκα στο εξοχικό του. Τον αγάπησα πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα. Τα χρόνια μαζί του ήταν υπέροχα, είχαν τα πάντα.

«Ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου»

Πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για το ξεκίνημά της στον κινηματογράφο ενώ από την άλλη δεν δίστασε να "ανοίξει" την καρδιά της και να αναφερθεί σε ένα φριχτό περιστατικό που ήρθε αντιμέτωπη καθώς έχει μιλήσει και άλλη φορά για το κίνημα #metoo.

«Το 1967 έκανα την πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία “Ματωμένη Γη” με ένα μικρό ρόλο. Το 1981 γνώρισα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κι έγινα συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” μαζί με την Μάρω Κοντού.

Ο Λάμπρος είχε αρρωστήσει πριν από αυτή τη ταινία. Είχε γίνει καλά, επανήλθε, αλλά μετά έπεσε πάλι και δεν τα κατάφερε. Ο Λάμπρος στο Κάβο Ντόρο ήταν εξασθενημένος και έπρεπε να κατέβει κάτι σκαλιά, βρήκε τον τρόπο κρατώντας τον Τόνι Γιακωβάκη να τα κατέβει με την ίδια χάρη.

Η Νέλλη Γκίνη είπε στη συνέχεια: «Στα Εγκλήματα πέρασα εκπληκτικές στιγμές, μπήκα για ένα γκεστ κι έκανα 12 με 13. Στα πρώτα γύρισμα στα Εγκλήματα έλεγα στην Μαρία Καβογιάννη να κάνουμε πρόβα και εκείνη μου έλεγε να μην ανησυχώ, γιατί έχουμε πολλές πρόβες μπροστά μας.

Ένας από τους ρόλους που λάτρεψε ήταν εκείνος της Μήτραινας στη σειρά του MEGA, Κάτω Παρτάλι. «Απίστευτος ρόλος. Έκανα την κακιά πεθερά. Στο δρόμο με ρωτούσανε αν θα μπορούσα να είμαι τόσο κακιά πεθερά όσο ήμουν στο Κάτω Παρτάλι. Σε μία οντισιόν ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου, είχε κλειδώσει την πόρτα και αναποδογύρισα το γραφείο του και έφυγα».