Μυστήριο με το προφίλ του Κοψιάλη στο instagram - Η περίεργη ανάρτηση μετά από ώρες αδράνειας

Hacker ή φάρσα του γνωστού influencer;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μυστήριο με το προφίλ του Κοψιάλη στο instagram - Η περίεργη ανάρτηση μετά από ώρες αδράνειας

Οι ερωτήσεις για το που έχει εξαφανιστεί ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχαν πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες αφού ο πασίγνωστος influencer έχει συνηθίσει το κοινό του σε δεκάδες stories σε καθημερινή βάση. Μέχρι και τη soulaglamorous ρώτησαν σε χθεσινό q&a με την ίδια να απορεί και να λέει ότι θα ρωτήσει τον ίδιο. Μέχρι που πριν λίγα λεπτά ανέβηκε ένα story στο προφίλ του που έκανε πολλούς να απορήσουν αν είναι κάποιο τρολάρισμά του ή του έχουν χακάρει το λογαριασμό.

Ο Κοψιάλης όντως απείχε το τελευταίο διάστημα από τα stories, το οποίο εν μέρει μπορεί να είναι και λογικό, αφού μετά την πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού προσπαθούν να ξεκλέψουν λίγες καλοκαιρινές στιγμές για να περάσουν οι δυο τους μαζί με το γιο τους Κωνσταντίνο.

Το περίεργο story του Αλέξανδρου Κοψιάλη μετά από ώρες απουσίας

Αληθινό η φάρσα, καλύτερα να μην πατήσετε το σύνδεσμο!

Το πιθανό hack στο λογαριασμό του Κοψιάλη

Μετά από λίγα λεπτά βέβαια και αφού από ότι φαίνεται τον κατέκλυσαν από μηνύματα αγωνίας αποκάλυψε ότι πρόκειται περί φάρσας!!!

Το εντυπωσιακό μονόπετρο που έδωσε ο Κοψιάλης στη Φυρού! Καρέ καρέ η φωτογραφία

Όπως παρακολουθήσαμε τόσο εμείς αλλά και όλο το ΟΑΚΑ το Σάββατο 18/6, ο γνωστός Youtuber και influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε live πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Φυρού, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τον μικρό Κωνσταντίνο. Η ανακοίνωση στο stage έκανε το κοινό αλλά και την ίδια να ουρλιάζουν και έτσι μετά από την ένταση της στιγμής το κοινό του instagram ζητούσε μετά μανίας φωτογραφίες από το μονόπετρο που της χάρισε.

Τη λύση έδωσε για άλλη μια φορά η γνωστή περσόνα - λογαριασμός του instagram Soula Glamorous, η οποία φαίνεται να γνωρίζει καλά το ζευγάρι, αφού συχνά πυκνά σχολιάζει τα post του Κοψιάλη ή το αντίθετο, ή αναφέρουν ο ένας τον άλλο στα stories τους. Η Soula είναι ''γρήγορο πιστόλι'' και έτσι φρόντισε να μας χαρίσει ένα καρέ από το μονόπετρο.

Το μονόπετρο της Φυρού

Το μονόπετρο της Φυρού