«Έξι χρόνια πριν...» - "Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έξι χρόνια πριν...» -

Η Αλίκη Κατσαβού είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο μιας και απολαμβάνει όταν δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Βουτσά.

Αυτή τη φορά η ίδια μοιράστηκε στους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τον αγαπημένο της και αείμνηστο Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: "Έξι χρόνια πριν". Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχα παραχωρήσει δηλώσεις στις οποίες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού

«Δεν έχω βοήθεια, μόνη μου τα βγάζω πέρα...»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν η Αλίκη Κατσαβού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν τα δύο χρόνια από τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού, με την ίδια να κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνετε μόνη σας ένα παιδί, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε;

Πολύ δύσκολο. Προσπαθώ και επιστρατεύω κάθε ίχνος χιούμορ που έχω και όπως σου είπα είμαι αποφασισμένη να πάνε όλα καλά, παρ’ όλες τις τρικυμίες. Δεν επιτρέπεται να κουβαλάω δικές μου ανασφάλειες, φοβίες και να τις περνάω παιδί. Η τέχνη περνάει εδώ και χρόνια πολύ δύσκολα.

Εγώ έχω τη Θεατρομάθεια, μια εταιρεία που κάνει παραστάσεις, σεμινάρια, πολλές δραστηριότητες γύρω από την παιδαγωγική μέσω του θεάτρου, εδώ και 21 χρόνια. Ακόμα και τα δύο τελευταία σκοτεινά χρόνια της πανδημίας, έκανα παραστάσεις μέσω ίντερνετ, με χορηγία και μπόρεσα να διασώσω τον σπόρο της δουλειάς μου.

Οικονομικά έχετε ζοριστεί;

Υπήρξε μια τεράστια «μαχαιριά», δυσκολία, εκείνο το καλοκαίρι που ακολούθησε την άνοιξη του ‘20 που πέθανε ο Κώστας. Δεν μπορούσα να βιοποριστώ, δεν υπήρχε έσοδο μέσα στο σπίτι, γιατί όλα ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας. Σκοτεινή περίοδος, μέχρι που μπόρεσα και βρήκα μια δουλειά στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα όμως, είναι πάλι μια πορεία προς το φως.

Βοήθεια έχετε από κάπου; Ανθρώπους που να σας στηρίζουν;

Όχι, δεν έχω βοήθεια, μόνη μου τα βγάζω πέρα. Βρέθηκα και στη δύσκολη θέση, να φροντίζω και τη μητέρα μου από τον Νοέμβριο του ‘20 και την έχω και αυτή μαζί μου. Λυγίζω, πονάω, αλλά ξανά σηκώνομαι και προχωράω όπως όλοι. Δεν παραιτούμαι, όσο είμαι ζωντανή.

Αλίκη Κατσαβού και Κώστας Βουτσάς