Στιγμές ευτυχίας για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Αγκαλιά στα κύματα λίγο πριν την συναυλία τους

Η ανάρτηση της ερμηνεύτριας στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Αγκαλιά στα κύματα λίγο πριν την συναυλία τους

Στην Κρήτη απολαμβάνουν μαζί τις διακοπές οι δύο καλοί φίλοι, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης. Οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται στο νησί για τη συναυλία που θα δώσουν στο Ηράκλειο την Πέμπτη 14/7- ενώ το Σάββατο 17/7 τραγουδά στη Μονεμβασιά Λακωνίας ο Μιχάλης-, όμως φρόντισαν να βρουν και λίγο χρόνο για να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του νησιού.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μοιράστηκε μάλιστα, ένα κοινό τους στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται να την κρατάει αγκαλιά μέσα στα κύματα - με το χαμόγελο στα χείλη και οι δύο.

Η ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια μαντινάδα. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Η Άλκηστη κι ο Μιχαλιός στο κύμα στον αέρα, κι από τη μπάντα τσι καρδιάς σας λένε καλημέρα».

Πρωτοψάλτη και Χατζηγιάννης ανάρτηση

Η καταγωγή και η ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του είναι αναντίρρητα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος είναι μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης. Υπήρξε μάλιστα και παραγωγός, ενορχηστρωτής και στιχουργός. Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες, έχοντας στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες όπως Μόνο στα όνειρα, το Πάρτι, το Κρυφό φιλί, το Πιο Πολύ, και άλλες.

Πάμε λοιπόν να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα για εκείνον, που πρόσφατα πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μέλος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και μάλιστα ανακηρύχθηκε από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη «Καλλιτέχνης Ελπίδας 2019-2021». Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου από όπου αποφοίτησε διπλωματούχος στο πιάνο, στη κιθάρα και στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων «Αφετηρίες» που προβλήθηκε στο ΡΙΚ πρώτος μεταξύ 1000 διαγωνιζομένων. Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον «Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού» με το τραγούδι Η δική μου Ιστορία όπου και πήρε το πρώτο βραβείο.[εκκρεμεί παραπομπή]

Στην Κύπρο κυκλοφόρησε τους δίσκους: «Σενάριο» (1995), «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη» (1997), «Επαφή» ([1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά «Πυγμαλίων». Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι «Γέννεσις».

Η καταγωγή του πρώην συντρόφου της Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ «Άγγιγμα Ψυχής» που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Αντέννα και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998.Το Μάρτιο του 2000 ο Χατζηγιάννης κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο στην Ελλάδα.Έπειτα τα "Κρυφό Φιλί","Μόνος Μου" ,"Ακατάλληλη Σκηνή" και "Live" έγιναν όλα τριπλά πλατινένια και τον καθιέρωσαν στα ραδιόφωνα και στις sold out συναυλίες του. Το τραγούδι του "Δε φεύγω" κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ελληνικού τραγουδιού στα πρώτα μουσικά βραβεία Κύπρου το 2006.