Ίνα Ταράντου: Η επίσημη ανακοίνωση του Οpen για τη μεταγραφή της

«Το OPEN με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό του...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ίνα Ταράντου: Η επίσημη ανακοίνωση του Οpen για τη μεταγραφή της

Χαμός γίνεται με τις μεταγραφές και τις ζώνες στα κανάλια, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν για όλους τους σταθμούς, μιας και ήδη βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου.

Συγκεκριμένα στο κανάλι του Open που έχει ήδη κλείσει την πρωινή ζώνη του, ένταξε και επίσημα στο δυναμικό του πλέον την Ίνα Ταράντου. Το κανάλι την καλωσόρισε με δελτίο Τύπου.

Η ανακοίνωση του OPEN

«Το OPEN με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό του την Ίνα Ταράντου. Μία ''αεικίνητη'' δημοσιογράφο με πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία σε διαφορετικά είδη τηλεοπτικών προγραμμάτων και σήμα κατατεθέν τη μοναδική αμεσότητα και την ανθρωποκεντρική οπτική με την οποία προσεγγίζει πάντα τα θέματά της.

Με ζεστασιά και διεισδυτικό, ειλικρινές ενδιαφέρον, αφουγκράζεται τα πρόσωπα και τις ιστορίες τους, χτίζοντας εικόνες με έμφαση στο συναίσθημα. Η Ίνα Ταράντου, με την αγάπη της για την Ελλάδα και κάθε τι ελληνικό, την αστείρευτη διάθεση να δοκιμάζει, να αναζητά και να γνωρίζει συνεχώς καινούριες εμπειρίες, έρχεται στο OPEN, να τις μοιραστεί μαζί μας, ενισχύοντας το νέο πρόγραμμα του σταθμού».

Η παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες είχε δώσει σε συνέντευξή της το στίγμα της νέας της εκπομπής. Όπως είπε, θα δημιουργήσει μια νέα ζώνη στο κανάλι μετά τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Λίγα λόγια για την Ίνα Ταράντου

Η Ινα ταραντου είναι δημοσιογράφος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο νησί της Κέρκυρας, ενώ εκεί ξεκίνησε την καριέρα της στην δημοσιογραφία.

Το ρεπορτάζ της αναφορικά με τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία ήταν το διαβατήριό της για τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Πράγματι, το 1993 δοκιμάζει τις δυνάμεις στην Αθήνα, όπου ξεκινάει από ρεπόρτερ στο ΣΚΑΙ και σε σύντομο χρονικό διάστημα περνά στην σύνταξη και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στο Star Channel όπου και παραμένει για 14 χρόνια.

Εκτός από την παρουσίαση των δελτίων, συμμετέχει και σε διάφορες ενημερωτικές εκπομπές. Ακολούθησε η παρουσίαση του ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ «Του νερού τα παραμύθια» στην ΕΡΤ3, η οποία πρόβαλε και αναδείκνυε τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά και τους ανθρώπους που ζουν και αγαπούν τον τόπο τους.

Παράλληλα εργάστηκε και ως αρχισυντάκτρια, παραγωγός και άλλων τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ και για άλλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας (SKAI, STAR, ΕΡΤ3, ANTENNA και COSMOTE HISTORY)

TAGS