Σούσουρο με την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή - «Γεμάτη διαφορετικά...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σούσουρο με την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή - «Γεμάτη διαφορετικά...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή της «Happy Day» στον ALPHA πριν από λίγες ημέρες, έχει ξεκινήσει να είναι ολοένα και περισσότερο ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media (δείτε την εδώ να ποζάρει με μαγιό).

Η γνωστή παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 13/4 η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει πάνω σε ένα άλογο.

Μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Η γνωστή παρουσιάστρια Η ώρα του δειλινού είναι απλά μαγική. Γεμάτη διαφορετικά χρώματα που αποτυπώνονται σε κάθε σπιθαμή του ουρανού! Njoy».

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ξένοιαστες στιγμές για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Έφτιαξε καστράκια με τον γιο της στις αμμουδιές της Πάρου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει και επίσημα το τέλος της εκπομπής της «Happy Day» και είναι σε διακοπές στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της, ένα νησί που επισκέπτονται συχνά. Από εκεί φαίνεται πως περνά ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, παρέα με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους και εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες για παιχνίδι στη χρυσαφένια αμμουδιά με τον γιο της όπως φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

H παρουσιάστρια είχε μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές της αποδεικνύοντας ότι καταφέρνει παρά τις γέννες να διατηρεί ένα από τα καλύτερα κορμιά στην ελληνική showbiz. Σε αυτή δε χρησιμοποίησε ίχνος ρετούς και φίλτρου και φόραγε ένα πολύ εντυπωσιακό πράσινο ολόσωμο μαγιό με ωραία κοψίματα.

«Διακρίνω ένα ταλέντο στην αρχιτεκτονική και τις οικοδομικές εργασίες!», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια αφού ο μικρός φαίνεται να έχει κατασκάψει την άμμο φτιάχνοντας καστράκια, με τη μαμά του στο πλάι του να τον βοηθάει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το γιο της έφτιαξαν καστράκια στην άμμο