"Τράβηξε" όλα τα βλέμματα η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, Γαία - Η ανάρτηση στα social media

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Γαία Μερκούρη πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον αγαπημένο της, Άγγελο Λάτσιο καθώς το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο ο ένας για τον άλλον. Μπορεί στις αρχές οι δυο τους να ήθελαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, ωστόσο πλέον είναι ασυγκράτητοι.

Συγκεκριμένα, τόσο η ίδια όσο και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram όπου δεν διστάζουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές μαζί (δείτε εδώ που είχαν ταξιδέψει πρόσφατα).

Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει. Αναμφίβολα, είναι άκρως εντυπωσιακή μιας και μοιάζει για τα καλά στην μητέρα της.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες που μαρτυρούν τι πεθερά είναι η Ελένη Μενεγάκη

Ο φακός τού YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα πριν από λίγες ημέρες την παρουσιάστρια του MEGA στο λιμάνι της Ραφήνας στο τζιπ της και με συντροφιά τον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο Λάτσιο αλλά και την Γαία Μερκούρη.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν το κρύβει, με δεκάδες στιγμιότυπα στα social να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα Άχλα πλέον έχουν γίνει ο ονειρεμένος προορισμός τους, με τους δυο τους να χαίρονται τον έρωτά τους by the sea και με την ευλογία της... μητέρας, που είναι τρισευτυχισμένη με αυτή την σχέση, στηρίζοντας πάνω απ' όλα τις επιλογές του γιου της στην προσωπική του ζωή.

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό you

Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο καράβι και αναχώρησαν γεμάτοι χαρά και όρεξη για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.

Μενεγάκη Λάτσιος Γαία περιοδικό you

Σκοπός του ταξιδιού τους δεν ήταν μόνο η διασκέδαση αλλά και να επιβλέψουν τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν αυτή την περίοδο στο Onar . Στη καρότσα του αγροτικού τής παρουσιάστριας του MEGA βρίσκονταν φορτωμένα φυτά, που προορίζονταν για μεταφύτευση στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που διατηρεί στα Άχλα ο Μάκης Παντζόπουλος - ολόκληρο είναι δομημένο γύρω από την παρθένα φύση, με ελάχιστες επεμβάσεις.

Η Ελένη επιβλέπει αλλά και ασχολείται ενεργά με τις εργασίες που γίνονται κάθε χρόνο για την ανακαίνισή του, ενώ και ο Άγγελος περνά εκεί τα καλοκαίρια του, βοηθώντας σε οτιδήποτε χρειαστεί.