Ξανά στο δικαστήριο για την δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά στο δικαστήριο για την δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη - Τι συνέβη;

Η υπόθεση για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκης από τον Θέμη Αδαμαντίδη έχει πάρει τρομερές διαστάσεις, με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να αποβάλει κάθε ευθύνη από πάνω του, υποστηρίζοντας ακόμη και πως δεν ήταν κάποια σοβαρή σχέση, ενώ ένα μήνα πριν δήλωνε έτοιμος να την παντρευτεί.

Τι συνέβη με την δίκη για την υπόθεση Αδαμαντίδη - Κίρκη

Ο ίδιος, λοιπόν, πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου την Πέμπτη 14/7, ωστόσο η υπόθεση είχε λάβει αναβολή ύστερα από αίτημα που υπέβαλλε η πλευρά της καταγγέλλουσας. Ο λόγος ήταν το γεγονός πως βρισκόταν στον ιατροδικαστή για να υποβληθεί σε εξετάσεις, την ίδια στιγμή που ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε μέσω συναδέλφου του, πως δεν θα μπορούσε να παραστεί στη δίκη, καθώς δίκαζε σε άλλο δικαστήριο.

Θέμης Αδαμαντίδης

Ο εισαγγελέας της έδρας αποδέχθηκε το αίτημα, εξηγώντας πως είναι ένα βασικό έγγραφο όσον αφορά την αποδεικτική διαδικασία, με αποτέλεσμα το δικαστήριο συμφωνήσει με την εισαγγελική πρόταση και να αναβάλλει την υπόθεση.

«Αυτά που λέει είναι εναντίον του»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του STAR και το πρωί της Παρασκευής 8/7 βγήκε στον αέρα η απάντησή του για το βίντεο που φαίνεται πως ξυλοκοπεί την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη. Με αφορμή, λοιπόν, τα λόγια αυτά, ο δικηγόρος της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής T-Live, την ίδια ημέρα, και παρέθεσε την πλευρά της πελάτισσάς του.

Φυσικά, εξήγησε πως δεν πρόκειται για ζήλια, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο, ενώ τόνισε πως στο βίντεο φαίνονται όλα πολύ καθαρά και με αυτόν τον τρόπο στοχοποιείται μόνος του. Όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος του και αυτό είναι προς όφελος της πρώην συντρόφου του.

«Εάν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία, καμία γυναίκα δεν πάει να κάνει μία τέτοια καταγγελία, δηλαδή ότι ο σύντροφός της την χτύπησε ή τη χτυπάει. Όπως, επίσης, δε θα μπορούσε αυτή η καταγγελία να είναι ψεύτικη διότι υπάρχει γνωμάτευση από το νοσοκομείο που επισκέφθηκε και υπάρχει και η γνωμάτευση από την ιατροδικαστική υπηρεσία που αναφέρει για συγκεκριμένα χτυπήματα. Επίσης, το βίντεο που έχει δημοσιευτεί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι τη χτυπάει.

Άρα λοιπόν αυτά που λέει, είναι εναντίον του. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους. Δε νομίζω άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει το θέμα να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Και επειδή με κατηγόρησε ο συνάδελφός μου ότι δήθεν από εμένα διέρρευσε, εγώ το βίντεο δεν το έχω ακόμα στην κατοχή μου» ανέφερε αρχικά.

«Το βίντεο είναι 50 δευτερόλεπτα που φαίνεται ξεκάθαρα ο κ. Αδαμαντίδης. Αυτό το βίντεο το πήρε η αστυνομία από το σημείο που έκανε η Βαρβάρα Κίρκη την καταγγελία ότι τη χτύπησε. Και το έστειλε στην εισαγγελία. Το βίντεο συνοδεύεται και από κάποιο έγγραφο της αστυνομίας», είπε στη συνέχεια.