«Έχω μία πολύ γλυκιά εικόνα» - Στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη η Χριστίνα Μηλιού

Τον γνωρίζει από μωρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω μία πολύ γλυκιά εικόνα» - Στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη η Χριστίνα Μηλιού

Η Χριστίνα Μηλιού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it, το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7, και με αφορμή την δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη, η οποία έλαβε καινούρια αναβολή, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον τραγουδιστή και εξέφρασε την άποψή της για εκείνον.

Εξήγησε, επίσης, πως ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους καλλιτέχνες για τον οποίο αισθάνεται σεβασμό, καθώς την έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα της μέχρι τώρα, ωστόσο έχει ζήσει και πολύ άσχημες συμπεριφορές, ειδικά από έναν πολύ γνωστό πρόσωπο του χώρου, το οποίο όμως δεν αποκαλύπτει.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μηλιού για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Το νέο μου τραγούδι “Ρόδα” μιλάει για μια ιστορία ερωτικού περιεχομένου. Ήθελα να… γυρίσει η ρόδα για μια προηγούμενη σχέση μου, αλλά τελικά δεν γύρισε. Τον Θέμη Αδαμαντίδη τον γνωρίζω σχεδόν απ’ όταν γεννήθηκα, ήταν φίλος και συνεργάτης με τον μπαμπά μου, και έχω μια πολύ γλυκιά και καλή εικόνα. Δεν έχω την εικόνα αυτή που έχουν παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Δεν γνωρίζω τι πραγματικά μπορεί να έχει συμβεί», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης Πλούταρχος με έχει στηρίξει πολύ και τον αγαπώ. Είχα μία άσχημη συνεργασία με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».

«Αν μιλήσω θα τον κάψω»

Το πρωί της Παρασκευής 8/7 προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου απόσπασμα από αποκλειστική συνέντευξη φίλου και συνεργάτη του Θέμη Αδαμαντίδη, Ανδρέα Κομπόση, οι δηλώσεις του οποίου φαίνεται πως προκάλεσαν ένταση στο πλατό.

Είναι γεγονός πως έχουν αποτελέσει θέμα οι κατηγορίες για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη και μάλιστα έχει πάρει και αρκετά μεγάλες διαστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αλλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησαν σε αποδοκιμαστικά σχόλια με τον δεύτερο να αποκαλύπτει: «Αν μιλήσω θα τον κάψω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ως έφηβοι , ήμασταν σε μία κοινή παρέα και εκείνοι σχεδίαζαν πως θα κάνουν το βράδυ σκυλομαχίες. Από τότε δεν ήθελα καμία σχέση μαζί του»