Έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Love it σήμερα 14/7 - Με κοντό εντυπωσιακό ξανθό καρέ

Ανανεωμένη και πανευτυχής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε την πρώτη της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Love it σήμερα 14/7 - Με κοντό εντυπωσιακό ξανθό καρέ

Παντρεύτηκαν το 2012 και έπειτα από επτά χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, για λίγο όμως. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και τώρα πλέον είναι έτοιμοι να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους (δείτε εδώ το φύλλο των μωρών που περιμένουν).

Ο λόγος φυσικά για τον Χρίστο Αντωνίαδη και την σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου, οι οποίοι το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7 βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Love it και μίλησαν για την υπέροχη περίοδο που διανύουν.

Η πρώτη εμφάνιση της συζύγου του με φουσκωμένη κοιλίτσα και όσα αποκάλυψαν

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε μιλήσει «Στη φωλιά των Κου Κου» το 2019 για την κοινή του ζωή, για τη ζήλια και την καθημερινότητά του.

«Τσακωνόμαστε για απλά πράγματα, κυρίως για θέματα σπιτιού» είπε στην εν λόγω συνέντευξη η Αφροδίτη, ενώ τόνισε ότι τον ζηλεύει πολύ: «Αν δω κίνηση από κάποια θαυμάστρια, γίνεται χαμός στο καμαρίνι!», ενώ ο τραγουδιστής είχε τονίσει: «Έχουμε 18 χρόνια διαφορά, αλλά δεν έχει καμία σημασία, αν υπάρχει επικοινωνία».

''Κάναμε εξωσωματική, για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε φυσιολογικά...''

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Χρήστος Αντωνιάδης και στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 14/6, τον ακούσαμε να εξομολογείται λεπτομέρειες από τις προσπάθειες τους με τη σύζυγο για να πιάσουν παιδί, αλλά και μικροεπιπλοκές που υπήρξαν.

«Αν σου έλεγα ότι όλα είναι κουλ και υπέροχα, δεν θα σου έλεγα αλήθεια. Ένα σχετικό άγχος το έχω. Για την ώρα πάει καλά η εγκυμοσύνη, κάντε όλοι θετικές σκέψεις, γιατί υπάρχει και η γλωσσοφαγιά ως γνωστόν. Ελπίζω να υπερισχύουν οι θετικές σκέψεις και να πάνε όλα καλά», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο τραγουδιστής είπε στη συνέχεια: «Είχαμε προσπαθήσει αρκετές φορές, αλλά δεν είχε προκύψει. Τώρα έγινε! Κάναμε εξωσωματική, για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε φυσιολογικά και δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι διδυμάκια, αλλά δεν ξέρουμε το φύλο».