Η Γη της Ελιάς: «Έχω δύο παιδιά που...» - Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει για τον 2ο κύκλο της σειράς

Πολλές ανατροπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: «Έχω δύο παιδιά που...» - Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει για τον 2ο κύκλο της σειράς

Ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό μας, youweekly.gr, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out, το βράδυ της Τετάρτης 13/7, και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Ξεκίνησε να αφηγείται τον τρόπο που μεγάλωσε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, διότι ήταν μία αρκετά φτωχή οικογένεια που απότελούνταν από άλλα εννιά αδέρφια και στη συνέχεια άγγιξε το θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο σχετικά με τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και παραγωγός της σειράς τόνισε πως θα συμβούν πολλά απρόσμενα πράγματα, αλλά όσον αφορά τον χαρακτήρα του, επισήμανε πως θα δεχθεί μία επίσκεψη που θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του.

Οι αποκαλύψεις του Κούλλη Νικολάου για την Γη της Ελιάς

«Θεωρώ ότι είμαι παιδί της τύχης της γενναιόδωρης. Ό,τι είμαι είναι αυτό που όρισε η μοίρα να είναι» είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Δούλευα από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ σε ξυλουργείο. Στα 12-13 δούλευα σε εργοστάσιο επίπλων και φεύγω. Περπατάω στον χωματόδρομο και κλαίω. Τότε είδα έναν τεράστιο σταυρό. Αγαλλίασε η ψυχή μου και επέστρεψα στη βάση μου. Δεν ξέρω αν ήταν της φαντασίας μου. Επιτυχία δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος ότι είμαι αλλά ότι βρίσκομαι στον κόσμο που θέλω να είμαι».

Όσον αφορά την Βάνα Δημητρίου δήλωσε: «Δεν θεωρώ τυχαία τη συνάντησή μου με τον Αντρέα και τη Βάνα και με όλα τα παιδιά που μας περικλείουν αυτή τη δεκαετία» και πρόσθεσε: «Μια μέρα ήμουν στο σαλόνι της Βάνας με τον Αντρέα και μου λέει “ξέρεις ότι τον Δημοσθένη εσύ θα τον κάνεις;”».

«Σεναριακά η δεύτερη σεζόν πάει να φουντώσει, ανατροπές, εξελίξεις και καινούριες ιστορίες. Περί αυτού και ο Δημοσθένης. Θα πω ότι έχω δύο παιδιά που δεν τα έχει δει κανείς. Ειδικά το κορίτσι θα το δούμε. Φεύγει από τον Πειραιά όπου το έχουμε εγκαταλείψει με τον αδελφό της. Έρχεται στη Μάνη. Το ζήτημα είναι τι θα συμβεί όταν έρθει και πώς θα είναι», κατέληξε για την σειρά.

«Για εμένα θα είναι πάντα ο...»

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε και ο Κούλλης Νικολάου, ή αλλιώς Δημοσθένης έκανε την εμφάνισή του στην Γη της Ελιάς και οι τηλεθεατές τρελάθηκαν. Ο ερχομός του έχει φέρει τα πάνω κάτω στην Μάνη, αλλά και στην ζωή του Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που ζούσε για πολλά χρόνια με τη γυναίκα του, Ασπασία Καπερνάρου, και τα παιδιά τους στον Πειραιά. Ωστόσο, ο Δημοσθένης αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να εγκατασταθεί στη Μάνη.

Ο λόγος που παίρνει μια τόσο σημαντική απόφαση θα αποκαλυφθεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου και θα φέρει μεγάλες ανατροπές και αναταραχές στη ζωή των πρωταγωνιστών. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από αρκετές παρανομίες.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν με αυτή την είσοδο και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά και δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω.