Γιώργος Τσούλης: Γιόρτασαν τα γενέθλια της συζύγου του στην παραλία εν αναμονεί για το παιδί τους

Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο σεφ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσούλης: Γιόρτασαν τα γενέθλια της συζύγου του στην παραλία εν αναμονεί για το παιδί τους

Ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του Μαριαλένα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας το τελευταίο διάστημα, αφού μετά από το γάμο τους, έγινε γνωστό πως είναι στην αναμονή για να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και για το ζευγάρι και έτσι οι δυο τους βρέθηκαν σε παραλία, από όπου ο γνωστός σεφ βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί για τα γενέθλια της όμορφης συζύγου του.

Οι δυο τους είχαν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριν από περίπου 20 μέρες στο πλατό του Mega Καλημέρα, όταν ο σεφ σε live σύνδεση μίλησε για το γάμο τους μετά από 8 χρόνια σχέσης, ενώ όταν ερωτήθηκε από την Ελεονώρα για το παιδί απάντησε καταφατικά, ωστόσο μετρημένα, αφού το νέο μέλος αργεί ακόμα.

Η φωτογραφία με τις ευχές του Γιώργου Τσούλη στη Μαριαλένα από την παραλία

Ανέβασαν λοιπόν μαζί ένα story από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου ο σεφ εύχεται στη σύζυγό του με αφορμή τα γενέθλιά της.

Απλός, λιτός και ερωτευμένος της εύχεται χρόνια πολλά με μερικές καρδούλες.

Οι ευχές του Γιώργου Τσούλη στη σύζυγό του Μαριαλένα

Άφησε τη Μενεγάκη ακάλεστη στο γάμο και του τα ''έχωσε''

Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25/6 και στο πλευρό του είχε μόνο τα πιο κοντινά του πρόσωπα και δεν είχε αναφέρει τίποτα σε κανέναν σχετικά με το γάμο του.

Στις 27/6 στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη με το που μπήκε στο πλατό πήγε κατευθείαν στην κουζίνα για να του τα "χώσει" που δεν της είπε τίποτα.

«Βρε άτιμε μας την έσκασες! Γιατί δεν μας το είπες; Τι φοβόσουν ότι θα ερχόμασταν στον γάμο ακάλεστοι;» ανέφερε η παρουσιάστρια με τον Τσούλη σε αμηχανία να απαντά «Στον θρησκευτικό και στην βάπτιση…» και συνέχισε «Είμαστε μαζί πολλά χρόνια, 8. Ήταν σχεδόν προγραμματισμένος ο γάμος. Είχαμε κάνει τον αρραβώνα πριν δύο χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό κάποια στιγμή.».

Η παρουσιάστρια συνέχισε ωστόσο τα πειράγματα: «Πού είναι τα σημάδια, πού είναι η βέρα; Τρέμεις βρε;. Ήσασταν μαζί τόσα χρόνια που διάβασα και δεν την έχεις φέρει; Είσαι μαζί της από τα 26 σου;».

Να σημειωθεί επίσης, πως ανέφερε πως η σύζυγος του που είναι έγκυος, περιμένει αγοράκι.