Αλεξάνδρα Λιβανίου: Η κόρη της Έμυ ποζάρει με μαύρο μαγιό στην πισίνα και η μαμά την αποθεώνει

Το καλοκαιρινό στιγμιότυπο που ανέβασε η κόρη της γνωστής δημοσιογράφου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Λιβανίου: Η κόρη της Έμυ ποζάρει με μαύρο μαγιό στην πισίνα και η μαμά την αποθεώνει

Την Έμυ Λιβανίου την έχουμε γνωρίσει μέσα από τις οθόνες μας και το επαγγελματικό της έργο ως παρουσιάστρια. Εκτός από πετυχημένη δημοσιογράφος έχει και μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Αλεξάνδρα με τα οποία ο φακός τους έχει αποθανατίσει αρκετές φορές σε οικογενειακές εξόδους. Η κόρη της Αλεξάνδρα που είναι 19 χρονών ανέβασε μια καλοκαιρινή της φωτογραφία με μαγιό στο Instagram, όπου η μαμά Έμυ την αποθέωσε στα σχόλια.

Σε παλαιότερη συνέντευξη η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί και στην οικογένειά της, όπως και στο κακό διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγο, με τον οποίο απέκτησαν και τα παιδιά. Μάλιστα αποκάλυψε πως έγινε μαμά σε πολύ νεαρή ηλικία, πράγμα που την χαροποιεί, αφού λόγω νεότητας μπορούν και κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

Η φωτογραφία της Άλεξάνδρα Λιβανίου με μαγιό που απέσπασε σχόλια από τη μαμά

Δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και ποζάροντας ξαπλωμένη στην πισίνα έφερε καλοκαιρινό αέρα στο Instagram. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πούμε εμείς, ενώ και η μητέρα της Έμυ της σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία :

«My top model»

Η κόρη της Έμυς Λιβανίου, Άντα ποζάρει μα μαγιό

Η δικαστική διαμάχη των γονιών της

Όπως είχε πει και η Έμυ Λιβανίου σε συνέντευξή της το διαζύγιο με το σύζυγό της ήταν δύσκολο και από όσο έχει γίνει γνωστό βρίσκονταν για χρόνια στις δικαστικές αίθουσες. Ωστόσο ο επιχειρηματίας δικαιώθηκε στη μάχη με την πρώην σύζυγό του για τη διατροφή των παιδιών τους
«Η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε: είμαι αθώος. Μετά από 14 χρόνια, σήμερα μιλάω δημόσια για πρώτη φορά για το προσωπικό δράμα του διαζυγίου μου από την πρώην σύζυγό μου. Ευχαριστώ τον Αρειο Πάγο και το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών για την αθώωσή μου. Υπέμεινα επί 14 ολόκληρα χρόνια, αγωνιζόμενος για τα παιδιά μου, τις ατέλειωτες αγωγές και μηνύσεις της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου Γιάννη Κελεμένη για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τις εξαιρετικές νομικές ικανότητές του.

Ευχαριστώ τη νυν σύζυγό μου Πέγκυ για την εμπιστοσύνη της και την αγάπη της στα 4 παιδιά μου. Ευχαριστώ τα 4 παιδιά μου Κωνσταντίνο, Αλεξάνδρα, Ελίζαμπεθ και Βικτώρια που αντέχουν στο μίσος της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Παραμένω πατέρας 4 παιδιών, σύζυγος σήμερα της Πέγκυς και υπεύθυνος οικογενειάρχης. Η οικογένεια είναι το ύψιστο αγαθό του Θεού προς τον άνθρωπο. Ο Θεός να ευλογεί την οικογένειά μου και τις οικογένειες όλου του κόσμου». Τη δήλωση αυτή ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o επιχειρηματίας Αντώνης Λιβάνιος, ambassador of Equity in Energy στην εταιρία U.S. Department of Energy, ο οποίος κατοικεί μόνιμα στο Χιούστον και έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, καθώς είναι πλέον παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα μηχανολόγο Πέγκυ Λιβανίου, την οποία γνώρισε στη Βιένη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.