Βαρύ πένθος για την Κλέλια Πανταζή

Το συγκινητικό της "αντίο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαρύ πένθος για την Κλέλια Πανταζή

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Κλέλια Πανταζή, καθώς έφυγε από τη ζωή το σκυλάκι της. Η γνωστή πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε μαμά πριν λίγο καιρό θέλησε να αποχαιρετήσει τον τετράποδο φίλο της, Ρόμπεν, μετά από 15 χρόνια συντροφιάς, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το "αντίο" της Κλέλιας Πανταζή στον σκυλάκο της

«Καλό σου ταξίδι Ρομπέν… Εύχομαι να πήρες όση αγάπη μας έδωσες και ακόμη παραπάνω.. με την μεγάλη σου και δυνατή σου καρδιά… Γεράκο μου.. έφυγες στο αγαπημένο σου μέρος, στο Τάρτι, για να είσαι δίπλα στον κολλητό σου τον Ζορό.. Μου λείπεις ήδη… Θα σ’ αγαπώ πάντα… Ρομπέν 8/12/2007-13/7/2022» έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Το 'αντίο' της Κλέλιας Πανταζή στον σκυλάκο της 

Το ηχηρό μήνυμα στα social 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Όπως είναι λογικό η Κλέλια Πανταζή βιώνει την πιο ευχάριστη περίοδο στην ζωή της καθώς πριν έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Έτσι, η γνωστή Ολυμπιονίκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δεν διστάζει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, η γλυκιά μανούλα θέλησε αυτή τη φορά να δείξει στους ακόλουθούς της το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της, στέλνοντας και ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις μανούλες.

«40 μέρες μετά.. συνειδητοποιείς ότι αυτό το σώμα, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σώμα της αθλήτριας που ήταν κάποτε..

Είναι ένα σώμα που έχει φουσκώσει δυο φορές και ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.. Είναι ένα σώμα με τις τομές του, τις ραγάδες του, την χαλάρωση του.. Είναι ένα σώμα που έφερε στον κόσμο δυο ζωές.. Τις ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!! Είναι το σώμα μου και το αγαπώ όπως και αν είναι!!».