Συνεχίζονται οι ευχές - Το τρυφερό στιγμιότυπο Κόνι Μεταξά και πεθεράς

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Συνεχίζονται οι ευχές - Το τρυφερό στιγμιότυπο Κόνι Μεταξά και πεθεράς

Το Σάββατο 9/7 η Κόνι Μεταξά ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου, αφού παντρεύτηκε τον καλό της Μάριο Καπότση στα Χανιά. Το ζευγάρι ήταν λαμπερό και από τις πρώτες φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν φαίνεται ξεκάθαρα η ευτυχία τους.

Αρκετές ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο, οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού μοιράζονται ακόμα στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την βράδια. Οι άνθρωποι της showbiz δεν έχουν σταματήσει να εύχονται στο ζευγάρι και έτσι σειρά πήρε και η μητέρα του Μάριου Καπότση, Αναστασία, η οποία μέσα από μια λιτή της ανάρτηση στο instagram ευχήθηκε στο ζευγάρι για την ξεχωριστή αυτή τους μέρα, την οποία ανάρτηση αναδημοσίευσε η Κόνι στο λογαριασμό της.

Η ανάρτηση της πεθεράς της Κόνι Μεταξά

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 14/7 προχώρησε στη δημοσίευση στο Instagram μιας ακόμη φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Μάρκο και τη νύφη της και της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και πάλι η νύφη την έκανε ρεποστ.

Κόνι Μεταξά και πεθερά

Τα τέσσερα νυφικά της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης, παντρεύτηκαν το Σάββατο 12/07/2022, στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Η νύφη άλλαξε, όχι ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά, καθώς παντρεύτηκαν δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα (δες εδώ), και στη συνέχεια άλλαξε 2 mini νυφικά φορέματα στο πάρτι που ακολούθησε.

Το πρώτο νυφικό με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία, είναι αυτό που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω, δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας, Μαρίας Κονίδη. Είναι σε κλασική γραμμή, με μανίκια τα οποία αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους και με πολύ μακριά ουρά. Ήταν απίστευτα κομψή και όμορφη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το δεύτερο νυφικό το οποίο επέλεξε η Κόνι για το γάμο στην παραλία, είναι ένα απλό λευκό φόρεμα σε πιο απλή γραμμή από το πρώτο, εξώπλατο με σχίσιμο στο πόδι, όπως αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Το συνδύασε με λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα και κράτησε μία πανέμορφη ανθοδέσμη.

Κόνι Μεταξά γάμος

Δες ακόμη το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στο pre-wedding party.

Κόνι Μεταξά γάμος

Το τρίτο το οποίο φόρεσε στο πάρτι του γάμου μετά το μυστήριο, είναι ένα λευκό mini φόρεμα με πολλά στρας και τούλι στο κάτω μέρος. Εμφανίστηκε επίσης με ένα μεγάλο καπέλο.

Κόνι Μεταξά γάμος

Τελευταίο είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο επέλεξε για να τραγουδήσει με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή. Είναι επίσης mini, λευκό και στράπλες. Ήταν υπέρλαμπρη και όλα τα νυφικά που επέλεξε της ταίριαζαν πολύ.

Κόνι Μεταξά γάμος