«Κάθε τι που ολοκληρώνεται...» - Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Οριστική αυλαία ρίχνει σήμερα το Love It

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάθε τι που ολοκληρώνεται...» - Συγκινημένη η Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Οριστική αυλαία ρίχνει σήμερα 15/7 η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, Love it, με την παρουσιάστρια να ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον κανάλι του Φαλήρου, χωρίς να έχει γίνει ακόμα επιβεβαιωμένα γνωστό το κανάλι στο οποίο αναμένεται να "μετακομίσει" (δείτε εδώ το επικρατέστερο κανάλι σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν).

Τα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου στην έναρξη της τελευταίας της εκπομπής

Στην έναρξη λοιπόν της σημερινής της εκπομπής, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε χαρακτηριστικά: «Κλείνει ένας πολύ ωραίος κύκλος. Θα είναι ένα πάρτι για καλό καλοκαίρι. Το υπόσχεστε ότι θα έχουμε μόνο χαμόγελα;

Κάθε τι που ολοκληρώνεται έχει μια φόρτιση. Θέλω όμως να δώσουμε αυτή την υπόσχεση στους εαυτούς μας. Είναι πολλά πράγματα που δεν τα έχετε εισπράξει ανεπεξέργαστα από αυτά που έχουμε αισθανθεί. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά που αισθάνομαι σήμερα.

Είναι η ευχή για καλό καλοκαίρι, η ευχή για μια όμορφη νέα πορεία για όλους μας, για αυτή την εκπομπή που θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο».

Βούρκωσαν στον αέρα του ΣΚΑΙ Μαλέσκου και Παπανδρέου για το τέλος του Love It

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι αυτό, με συνεργάτες, με φίλους, με ανθρώπους που θα έχω στη ζωή μου και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η σεζόν αύριο θέλω να τελειώσει με χαμόγελα και με τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στη ζωή ο ένας για τον άλλον».

Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Η Ιωάννα ήταν ξεχωριστή, μοναδική. Ένιωσες τη μοναξιά. Σου έστειλα πολλά μηνύματα για να είμαι κοντά σου, ότι χρειαστείς. Είσαι ένας άνθρωπος περήφανος, δεν ζήτησες τίποτα, όσο κι αν σε πολέμησαν, ήσουν εδώ για τους συνεργάτες σου και για όλους.

Η Ιωάννα ποτέ δεν θέλησε να στεναχωρήσει κάποιον και ίσως γι’ αυτό έμεινε σπίτι και στεναχωρήθηκε πιο πολύ η ίδια. Και είναι αλήθεια αυτό. Σε αγαπώ πολύ και θέλω πολύ να συνεχίσουμε να μιλάμε. Ότι και να κάνεις στη ζωή σου, να είσαι χαρούμενη, να περνάς όμορφα με την οικογένειά σου.

Ότι και να κάνεις του χρόνου, να είσαι ο εαυτός σου. Μη μασάς, είσαι η καλύτερη. Στο έλεγα, ίσως δεν το έκανες».

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν το έκανα. Άκουγα κάτι άλλο που νόμιζα ότι θα ήθελα να είναι ο εαυτός μου. Αλλά τελικά εδώ και καιρό που έχω αρχίσει και νιώθω τόσο άνετα, έχω καταλήξει στο τι θέλω, είναι ανακουφιστικό».

Στο τέλος, η παρουσιάστρια είπε: «Αύριο κλείνουμε, το μεγάλο φινάλε της φετινής σεζόν, της συνεργασίας μας με τον ΣΚΑΙ».