Το ανακοίνωσε μέσα από το instagram - Ευχάριστα νέα για την Πάολα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε μέσα από το instagram - Ευχάριστα νέα για την Πάολα

Το προφίλ της Πάολας στο instagram είναι αρκετά ενεργό μιας και η γνωστή τραγουδίστρια δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, μπορεί η ίδια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει πλέον πως είναι τρελά ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι σε σχέση με τον γνωστό επιχειρηματία, Λάζαρο Βαφειάδη (δείτε εδώ μια πρόσφατη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού). Έτσι, όπως μπορείτε να καταλάβετε η ίδια είναι καλά τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της.

Να τονίσουμε πως η Πάολα δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία γνωστοποίησε πως το Σάββατο 16/7 αναμένεται να τραγουδήσει.

Η ανακοίνωση της Πάολας

Η ανακοίνωση της Πάολας

Πώς και πότε γνωρίστηκε η Πάολα με σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη

Στην Κρήτη με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη μένει πλέον μόνιμα η Πάολα, με την σχέση τους να μετράει αρκετό καιρό. Ο αγαπημένος της τραγουδίστριας διατηρεί διάφορα μαγαζιά εστίασης στο νησί, τα οποία η ίδια τα επισκέπτεται πολύ συχνά, όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινούς φίλους, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Μάλιστα, από τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν να φλερτάρουν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι.

Πολύ θετικά επηρέασε την σχέση τους και η καραντίνα καθώς η παύση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου η Πάολα να βρίσκεται στην Κρήτη.