STAR: Το ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά με μια φωτογραφία - Το νέο μέλος του GNTM 5

Το κοινό τους στιγμιότυπο από τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
STAR: Το ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά με μια φωτογραφία - Το νέο μέλος του GNTM 5

Ο νέος κύκλος του GNTM αναμένεται να ξεκινήσει από Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Νέα πρόσωπα, νέες δοκιμασίες και μόνο γυναίκες θα δούμε την ερχόμενη σεζόν και όλα θα είναι τελείως διαφορετικά.

Η Βίκυ Καγιά μετά από 1 χρόνο απουσίας από το ριάλιτι μοντέλων, επιστρέφει και πάλι και μαζί της θα είναι ο Γιώργος Καράβας, η Σοφία Χατζηπαντελή (με την οποία φημολογείται ότι τσακώθηκε η Βίκυ Καγιά) και ο Τάσος Σοφρωνίου.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και 2 νέοι coaches. Πρόκειται για το εντυπωσιακό μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα και το επίσης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος, που θα μας απασχολήσουν σίγουρα πολύ, με την Βίκυ Καγιά, το πρωί της Παρασκευής 15/7 να επισημοποιεί την συμμετοχή της πρώτης στο ριάλιτι του STAR με μια φωτογραφία τους.

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την Μαρία Βυτινάρος από τα γυρίσματα του GNTM 5

"Καλώς ήρθες στην οικογένεις! Σ' αγαπώ!», έγραψε στην λεζάντα η γνωστή παρουσιάστρια.

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με την Μαρία Βυτινάρος από τα γυρίσματα του GNTM 5

Χαμός στα γυρίσματα του GNTM 5 με την Βίκυ Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».