«Θέλουν πάντα το ίδιο...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τη σχέση των διδύμων

Η απάντηση της influencer στο σημερινό Παρασκευή 15/7 Q&A

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Θέλουν πάντα το ίδιο...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για τη σχέση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τα δίδυμα να συμπληρώνουν την όμορφη οικογένεια τους, που έχουν δημιουργήσει. Την περίοδο αυτή έχουν μετακομίσει προσωρινά στη Μύκονο προκειμένου να οργανώσουν την βάφτιση των διδύμων αλλά και να απολαύσουν την θάλασσα.

Σε ένα διάλειμμα από τις βουτιές και τα παιχνίδια με τις δίδυμες κόρες της, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Ποια είναι η σχέση της Αριάνας με τη Φιλίππα

Μια από τις ερωτήσεις αφορούσε στο ποια είναι η σχέση της Αριάνας με τη Φιλίππα. Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Θέλουν πάντα το ίδιο παιχνίδι ακόμα και αν υπάρχουν άλλα τόσα γύρω γύρω. Αλλά είναι πολύ αγαπημένες και κάνουν πολλές αγκαλιές και φιλιά μεταξύ τους».

Μπομπα

Γενέθλια για τη Χριστίνα Μπόμπα - Τα πασαλειμμένα με σοκολάτα διδυμάκια έκλεψαν την παράσταση

Ευτυχισμένες στιγμές έζησε χθες 30/5 η Χριστίνα Μπόμπα αφού είχε τα γενέθλιά της και οικογένεια και φίλοι φρόντισαν να της κάνουν αυτή τη μέρα πολύ ξεχωριστή. Η Μπόμπα και ο Τανιμανίδης βρίσκονται ακόμα στη Μύκονο, μαζί με τις μικρές δίδυμές τους , που πρόκειται να βαπτίσουν σήμερα και φροντίζουν να περνούν στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή μέρα, όπου η Χριστίνα έκλεισε τα 34 της χρόνια και φρόντισε να ανεβάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Την παράσταση βέβαια για ακόμα μια φορά φρόντισαν να κλέψουν χωρίς να χρειαστεί να κάνουν και πολλές οι κόρες του ζευγαριού.

Τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κι εκείνα από τη σοκολατένια τούρτα, αν κρίνουμε από τα πασαλειμμένα προσωπάκια τους :

«Happy birthday to me! Και μόνο που έχω εσάς είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο! #τακαλυτεραγενέθλια Ps. Ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες τις ευχές !!! Είμαι η πιο τυχερή επίσης που σας έχω πάντα δίπλα μου! #σαςαγαπω Ps2. Καλά που τα κορίτσια φάγανε το 3… και βλέπετε μόνο ένα 4».

Τα διδυμάκια της Χριστίνας Μπόμπα πασαλειμμένα με σοκολάτα