Άβαφη και ηλιοκαμένη - Η φωτογραφία της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαία, από το Όναρ

Τράβηξε τα βλέμματα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άβαφη και ηλιοκαμένη - Η φωτογραφία της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαία, από το Όναρ

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν διστάζουν να το κρύψουν παρά το γεγονός ότι παλιότερα οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Ωστόσο, οι δυο τους μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι συχνά πυκνά κάνει διάφορες εξορμήσεις όπως για παράδειγμα στην Άνδρο όπου ο πατριός του συντρόφου της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά).

Αυτή τη φορά βέβαια, η Γαία Μερκούρη η οποία είναι ολόιδια η μητέρα της θέλησε να δημοσιεύσει δυο αναρτήσεις μέσα από τα insta stories στο instagram καθώς όπως θα δείτε παρακάτω είναι άκρως εντυπωσιακή. Αδιμφισβήτα το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει μιας και αν παρατηρήσετε την μητέρα της, θα δείτε πως είναι ολόιδιες. Συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε στην θάλασσα κάτω από τον ήλιο μιας και είναι ολοφάνερο ότι φοράει μαγιό.

Οι αναρτήσεις της Γαίας Μερκούρη που προκάλεσαν αναστάτωση

Γαία Μερκούρη
Γαία Μερκούρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες που μαρτυρούν τι πεθερά είναι η Ελένη Μενεγάκη - Στο πλοίο για Άνδρο με την Γαία και τον Άγγελο

Ο φακός τού YOU συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα την παρουσιάστρια του MEGA στο λιμάνι της Ραφήνας στο τζιπ της και με συντροφιά τον μεγαλύτερο γιο της Άγγελο Λάτσιο.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, και δεν το κρύβει, με δεκάδες στιγμιότυπα στα social να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Τα Άχλα πλέον έχουν γίνει ο ονειρεμένος προορισμός τους, με τους δυο τους να χαίρονται τον έρωτά τους by the sea και με την ευλογία της... μητέρας, που είναι τρισευτυχισμένη με αυτή την σχέση, στηρίζοντας πάνω απ' όλα τις επιλογές του γιου της στην προσωπική του ζωή.

Μενεγάκη Λάτσιος περιοδικό you

Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι τρεις τους επιβιβάστηκαν στο καράβι και αναχώρησαν γεμάτοι χαρά και όρεξη για λίγες μέρες ξεγνοιασιάς.

Μενεγάκη Λάτσιος Γαία περιοδικό you