Αθηνά Ωνάση: ''Φουντώνουν'' οι φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ποιος ισxυρίζονται ότι είναι ο πατέρας;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αθηνά Ωνάση: ''Φουντώνουν'' οι φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Tον τελευταίο καιρό ένα και μοναδικό ερώτημα πλανάται στη διεθνή επικαιρότητα σχετικά με την Αθηνά Ωνάση: Είναι ή δεν είναι τελικά έγκυος; Τα ξένα μέσα πάντως έχουν αποδώσει την εξαφάνισή της από τα εγκόσμια στην εγκυμοσύνη της και ισχυρίζονται ότι η ''χρυσή'' κληρονόμος διανύει τον τέταρτο μήνα και κρύβεται προκειμένου να μην φανούν τα σημάδια.

Πρόσφατα άνθρωπος από το περιβάλλον της είχε φέρει στο φως μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το πως έχει καταλήξει η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, λέγοντας πως είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της και δεν βοηθάει οικονομικά κανέναν, ούτε καν τον ίδιο που είναι χρόνια κοντά στην οικογένεια και βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Αθηνάς Ωνάση - Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η χρυσή κληρονόμος για πρώτη φορά δεν διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Πηγή:Λοιπόν

Έτσι πρόδωσε την "παράνομη" σχέση του με την Αθηνά Ωνάση - Η κίνηση του νέου συντρόφου της

Η Αθηνά Ωνάση πάντα με κάποιο τρόπο θα βρίσκεται στην επικαιρότητα για ευνόητους λόγους, με το νέο κεφάλαιο στη ζωή της να ακούει στο όνομα του Αλμπέρτο Ζόρζι, ο οποίος δείχνει να είναι επιτέλους ο άνθρωπος, που την κάνει ευτυχισμένη.

Η χρυσή κληρονόμος, άλλωστε, αξίζει το χαμόγελο, μην έχοντας περάσει εύκολα εξαιτίας όσων υπέστη στο γάμο με τον Αλβάρο. Ο Ιταλός αναβάτης ήρθε ως το φως, που πρόβαλε στο πολυετές σκοτάδι της ζωής της, αν και φαίνεται πως, για να γίνει αυτό, χρειάστηκε η Αθηνά να γίνει το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Ζόρζι και τη σύζυγό του, Αναλίζα Τζιουντίνι, άρα και η αιτία του διαζυγίου τους.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε με αφορμή... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr