«Να πάρεις λίγα λεφτά για το σπίτι σου μπατίρη!» - Οι απίστευτες κατηγορίες του Καραγκούνια για τον Σοϊλέδη

Δεν πιστεύουμε στα αφτιά μας!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να πάρεις λίγα λεφτά για το σπίτι σου μπατίρη!» - Οι απίστευτες κατηγορίες του Καραγκούνια για τον Σοϊλέδη

Η σχέση τους όχι απλά είναι ανύπαρκτη, αλλά όπως όλα δείχνουν, και ειδικότερα μετά τη χειρονομία στον μεγάλο τελικό του Survivor, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμιλήσουν ποτέ.

Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον μισθοφόρο του φετινού ριάλιτι επιβίωσης όπου παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend, και μίλησε εκτενώς για την «έχθρα» του με τον Άρη Σοϊλέδη, αποκαλύπτοντας άγνωστα σκηνικά από τότε που βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Όσα αποκάλυψε ο Καραγκούνιας πως του έλεγε ο Άρης

«Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν από τους καλύτερους παίκτες που πέρασε από το παιχνίδι όμως σαν χαρακτήρας είναι ένας από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, με έχει απειλήσει. Έγινε καβγάς στο συμβούλιο, στριμώχτηκε, σηκώθηκε κι άρχισε και φώναζε. Δεχόμουν συνέχεια bullying η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική.

Μου έλεγε “άντε να μείνεις άλλη μια βδομάδα να πάρεις λίγα λεφτά για το σπίτι σου μπατίρη”. “Ένας κακομοίρης είσαι, θα βγεις έξω και θα δεις τι θα πάθεις. Πώς μπορώ να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μιήσει; Που με έχει απαξιώσει;».

«Του έδωσα το χέρι μου αλλά δεν το δέχθηκε»

Μετά την αποκάλυψη για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν μέσα στο Survivor 5 Άρης και Στάθης, ο Γιώργος Λιανός τους έδωσε τον λόγο ξανά, ρωτώντας τους αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έκαναν ή είπαν αυτούς τους 6 περίπου μήνες.

Ο Στάθης λοιπόν ανέφερε πως για αυτό που έχει μετανιώσει είναι ένας μεγάλος τσακωμός που είχε στις αρχές του παιχνιδιού με τον Τάκη, του οποίοι πάνω στα νεύρα του του πέταξε το μπαλάκι.

Από την άλλη, ο Άρης αναφέρθηκε επίσης σε έναν πολύ έντονο καυγά που είχε με τον ίδιο παίκτη, τονίζοντας μάλιστα πως χθες στον ημιτελικό πήγε να του δώσει το χέρι, ο Τάκης ωστόσο αρνήθηκε.