Κοσμοσυρροή στο χλιδάτο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη στην Μύκονο - Η ανάρτηση που το μαρτυρά

«Σήμερα είχα τη χαρά να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κοσμοσυρροή στο χλιδάτο μαγαζί της Μαρίνας Πατούλη στην Μύκονο - Η ανάρτηση που το μαρτυρά

Η Μαρίνα Πατούλη μετά από τον χωρισμό από τον Γιώργο Πατούλη φαίνεται να έχει βρει ξανά τον εαυτό της καθώς το τελευταίο διάστημα βιώνει στιγμές ευτυχίας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον τελευταίο καιρό η ίδια πηγαινοέρχεται στην Μύκονο καθώς διατηρεί το δικό της μαγαζί ρούχων σε συνεργασία με τον Βασίλη Χολέβα.

Έτσι, η ίδια παρά το φορτωμένη της πρόγραμμα δεν διστάζει να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Να τονίσουμε πως στην τελευταία της ανάρτηση είχε προκαλέσει πανικό μιας και υπήρχαν δεκάδες αντιδράσεις από τους χρήστες, δείτε εδώ. Αυτή τη φορά, επέλεξε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο γίνεται "χαμός" μιας και έχει αρκετό κόσμο.

Σούσουρο με την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Σήμερα είχα τη χαρά να προτείνω τα ρούχα μου @marinaprincess11211 σε μια όμορφη παρέα κοριτσιών από την Ελβετία που ήρθαν να γιορτάσουν το bachelor party της φίλης τους!!!Και στα δικά σας!!!!❤️Ακολούθησε μια ευχάριστη έκπληξη .... @marinaprincess11211».

Πρόσφατα η ίδια έπεσε θύμα ληστείας στην Μύκονο

Θύμα ληστείας έπεσε η Μαρίνα Πατούλη και περνάει δύσκολες ώρες τις τελευταίες ημέρες. Η επιχειρηματίας που άνοιξε το δικό της μαγαζί στην Μύκονο, μετά από βόλτα της, είδε το σπίτι της ανοιχτό και πολλά χρήματα και κοσμήματα να λείπουν.

Η κλοπή στο σπίτι της έγινε το βράδυ του Σαββάτου 28/5, περίπου στις 23:00 σύμφωνα με το protothema, όταν η ίδια απουσίαζε. Συγκεκριμένα, έκανε τη βόλτα της στο νησί των ανέμων μαζί με φιλικά της πρόσωπα όταν μέλη σπείρας Αλβανών που έχουν ρημάξει το νησί των Ανέμων βρήκαν τον τρόπο να εισβάλλουν στην οικεία της από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Τα μέλη της σπείρας απέσπασαν χρυσαφικά αξίας 3.900 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 8.500 ευρώ. Μαζί με τα χρυσαφικά και τα μετρητά, εκλάπη κι ένα κλειδί αυτοκινήτου, μάρκας Mercedes.