«Είχα κακές συνεργασίες, όταν μου χαμήλωναν το μικρόφωνο...» - Ξεσπά ο Θάνος Τζάνης για τις δυσκολίες στην καριέρα του

Η δημοσιότητα από το Dream Show και η πορεία του μετέπειτα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχα κακές συνεργασίες, όταν μου χαμήλωναν το μικρόφωνο...» - Ξεσπά ο Θάνος Τζάνης για τις δυσκολίες στην καριέρα του

Ο Θάνος Τζάνης, που πριν λίγο είχε εκφράσει το παράπονό του για την Ναταλία Γερμανού, έδωσε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου 16/7 στην εκπομπή «Open Weekend» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα του από την εποχή του Dream Show και μετά, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν παράτησε το τραγούδι, όπως είχε αναπαραχθεί έπειτα από λάθος δηλώσεις κάποιων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αφοπλιστικός ο Θάνος Τζάνης στις δηλώσεις του

«Έγιναν όλα γρήγορα στη δική μου πορεία, δεν προλάβαινα να σκεφτώ τίποτα, απλά ακολουθούσα τη ροή των πραγμάτων. Έχω κάνει και σωστές και λάθος επιλογές. Αν μπορούσα θα είχα διαχειριστεί διαφορετικά τη δημοσιότητα που είχα πάρει από το Dream Show.

Είχα κακές συνεργασίες, μου έχουν χαμηλώσει και το μικρόφωνο. Δεν έχουν έρθει εύκολα τα πράγματα στη ζωή μου. Όταν μου χαμήλωναν το μικρόφωνο, ξεσπούσα σπίτι μου. Δεν τσακώθηκα ποτέ, δεν έχω αλλάξει άσχημη κουβέντα ποτέ σε μαγαζί»

«Κάποιος έγραψε ότι άφησα το τραγούδι κι έγινε αναπαραγωγή. Δεν βγήκα να απολογηθώ και είπα ότι θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω. Δεν θα άφηνα ποτέ το τραγούδι. Θα έκανα μια δεύτερη δουλειά, αλλά το τραγούδι είναι αυτό που με ορίζει».

«Του είχα γράψει 9-10 τραγούδια...» - Η απάντηση όλο νόημα της Ναταλίας Γερμανού στον Θάνο Τζάνη

Μέσα από την εκπομπή της, η Ναταλία Γερμανού κλήθηκε να δώσει τη δική της απάντηση στον Θάνο Τζάνη για την ατάκα που είπε για τη σχέση τους στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η Ναταλία Γερμανού προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς την πίεσαν οι συνεργάτες της και τελικά απάντησε πολύ διπλωματικά.

«Είναι χρυσό παιδί και εξαιρετικός τραγουδιστής. Ήταν ένα πολύ σύντομο φλέρτ, λιγότερο από έναν χρόνο διήρκησε. Ξεκίνησε και τελείωσε ειρηνικά. Δεν έχει λόγο να μου κρατάει κακία. Του είχα γράψει 9-10 τραγούδια. Ίσως αισθάνθηκε και τον δεν αδικώ, ότι τότε που ξεκίνησε την καριέρα του, αν δεν είχε σκάσει και η ιστορία μας με τα εξώφυλλα και τα παπαρατσικά, ο κόσμος θα είχε κάνει focus στη φωνή του. Τότε όλοι έλεγαν ότι είναι ο νέος Πάριος», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.