Χαρές για την εγκυμονούσα Άννα Μπεζάν - Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του συντρόφου της Δημήτρη Παππά

Λίγο καιρό πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το παιδάκι τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαρές για την εγκυμονούσα Άννα Μπεζάν - Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του συντρόφου της Δημήτρη Παππά

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της, τα οποία έχει περιγράψει εκτενώς, η Άννα Μπεζάν βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Δημήτρη Παππά, λίγο καιρό πριν φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο περιμένουν πως και πως.

Το Σάββατο 16/7 είναι τα γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία, και η ηθοποιός ευχήθηκε δημόσια στον αγαπημένο της, αναρτώντας μια φωτογραφία από την έκπληξη που είχε ετοιμάσει η μητέρα του Χριστίνα Παππά, με μια τούρτα για τα 37α γενέθλιά του

Η τρυφερές αναρτήσεις της Άννας Μπεζάν

Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μία ακόμη φωτογραφία γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που κοιμάμαι, ξυπνάω και ονειρεύομαι μαζί του. Χρόνια πολλά στον πιο δικό μου υπέροχο άνθρωπο. Σε αγαπώ πολύ».

- Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του συντρόφου της Δημήτρη Παππά

Η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός που βιώνει μια δύσκολη περίοδο μίλησε μεταξύ άλλων και για το εγγονάκι της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα της συναισθήματα όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.