Survivor 5: «Έγινα γνωστή μέσω ενός reality και όχι...» - Η Μαίη ξεσπά για την αδικία στον χώρο του αθλητισμού

Ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έγινα γνωστή μέσω ενός reality και όχι...» - Η Μαίη ξεσπά για την αδικία στον χώρο του αθλητισμού

Η Μαίη όπως την αποκαλούσαν με το μικρό της στο Survivor, ή αλλιώς Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, κατάφερε και έφτασε στην τέταρτη θέση του φετινού παιχνιδιού, και πολύ την ξεχώρισαν για την πυγμή της, και για την αγωνιστικότητά της, μιας και είναι αθλήτρια της κωπηλασίας, και δεν περίμεναν κάτι λιγότερο από εκείνη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16/, βρέθηκε στην παρέα του Όλα Γκουντ, και μίλησε για την συλλογική εμπειρία της από το παιχνίδι αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ήθελε να συμμετάσχει, αλλά και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Οι αποκαλύψεις της Μαίης στο όλα Γκουντ

Η πρώην παίκτρια, μεταξύ άλλων ανέφερε πως μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να αναδείξει τον αθλητισμό, καθώς στην Ελλάδα αντί να την γνωρίζουν για τις διακρίσεις της και γενικότερα ως αθλήτρια της κωπηλασίας, την γνώρισαν μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε εκεί, και αυτό είναι μεγάλη αδικία για όλους τους αθλητές γενικότερα.

Γύρισαν με γεμάτες τσέπες - Τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι

Η Μαίη και η Ασημίνα ήταν οι δύο... άτυχες καθώς αποχώρησαν μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να δουν τους αγαπημένους τους και να γιορτάσουν μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα η Ασημίνα έζησε μεγάλη συγκίνηση κατά τη διάρκεια του ημιτελικού καθώς ο αγαπημένος της Χρήστος Δάντης, βρέθηκε στο πλευρό της και της τραγούδησε (δείτε εδώ την αντίδρασή της και το υπέροχο στιγμιότυπο).

Όπως γνωρίζουμε, τόσο η Μαίη όσο και η Ασημίνα ξεκίνησαν το παιχνίδι στην ομάδα των Μαχητών και έτσι, η αμοιβή τους από την παραγωγή ήταν στα 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Έτσι, η Ασημίνα, η οποία παρέμεινε στο Survivor 5 συνολικά 30 εβδομάδες, κατάφερε να επιστρέψει στην Αθήνα με 30.000 ευρώ.

Από την άλλη, η Μαίη, η οποία μπήκε λίγο πιο αργά στο παιχνίδι, έμεινε συνολικά 26 εβδομάδες και έτσι έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 26.000 ευρώ.