Καταγγελία σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται για αιμομιξία από τον γιο της αδερφής του

Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταγγελία σοκ! Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται για αιμομιξία από τον γιο της αδερφής του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση πως ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή για πέντε δεκαετίες.

Ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του, ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον θείο του, με τον ίδιο να τα αρνείται κατηγορηματικά όλα. Να υπενθυμίσουμε πως οι φήμες είχαν ξεκινήσει εδώ και καιρό, μιας και του είχε γίνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, και πιστεύεται πως είναι από τον ανιψιό του.

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες ο Ρίκι Μάρτιν

Πιο αναλυτικά κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο κατήγορος του Μάρτιν, που πιστεύεται ότι είναι ο Σάντσες, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγόρευε στον Μάρτιν να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον κατήγορο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φοβάται για την ασφάλειά του».

Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές. Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αρνήθηκαν άμεσα τις κατηγορίες, ενώ προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή κατά του Σάντσες. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εις βάρος του Σάντσες εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

Τι υποστηρίζει ο Ρίκι Μάρτιν για τα λεγόμενά του

Η νομική ομάδα του Μάρτιν ανέφερε στην DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», τόνισε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».