«Τρόμαξα πολύ, ήταν ψυχοφθόρο και...» - Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της

Το μοιράστηκε μαζί με τους ακολούθους της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Τρόμαξα πολύ, ήταν ψυχοφθόρο και...» - Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της

Η αξιαγάπητη και γλυκύτατη Ιωάννα Σιαμπάνη, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, και η χαρά της δεν περιγράφεται! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, και ένα από αυτά ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό με την εγκυμοσύνη της.

Όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Σιαμπάνη για την εγκυμοσύνη της

Το απόγευμα της Παρασκευής 15/7 η Ιώαννα Σιαμπάνη, αναφέρθηκε και στην περίοδο που κόλλησε κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος, και μίλησε για όσα αντιμετώπισε.

Είχε δύσκολη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα;

Σίγουρα δεν είναι δύσκολη, ωστόσο αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, ειδικά το πρώτο τρίμηνο. Γενικά δεν θα χαρακτήριζα καμία εγκυμοσύνη εύκολη. Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους ο ερχομός ενός μωρού, είναι όμως και πολύ ψυχοφθόρο. Έχει να αντιμετωπίσεις τα άγχη των πρώτων εξετάσεων, τις αλλαγές στο σώμα, τις διαδικασίες προσαρμογής του οργανισμού, τις αδιάκριτες ερωτήσεις, τα ορμονικά και τους φόβους.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε

Έχεις περάσει κοβιντ; Από την αρχή της πανδημίας εννοώ;

Πέρασα κόβιντ το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Τρόμαξα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναπεράσει, ευτυχώς όμως ήταν τα ήπια συμπτώματα. Είχα κόπωση για αρκετό καιρό μετά.

 Η Ιωάννα Σιαμπάνη μιλά ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της

Με διχτυωτό νυφικό και όλη την πλάτη έξω - ''Χαμός'' με την εμφάνιση της στον γάμο της

Την Δευτέρα 4/7 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και η χαρά της ήταν απερίγραπτη! Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και δε θα μπορούσε να μην ολοκληρώσει την ευτυχία του με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας την τελετή και στη συνέχεια μια λαμπερή δεξίωση. Να τονιστεί εδώ, πως παρά την φουσκωμένη κοιλίτσα της, η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα πολύ ιδιαίτερο νυφικό, με ουρά και εξαιρετική ανοιχτή πλάτη, που σίγουρα όλοι κοιτούσαν κατά το περπάτημα του μοντέλου στο χώρο.

Ιωάννα Σιαμπάνη - Νύφη