Με μίνι φόρεμα η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μίνι φόρεμα η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Η Μαρίνα Πατούλη την τελευταία περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό οι φήμες πως είναι μαζί με τον Βλάσση Χολέβα φουντώνουν ολοένα και περισσότερο, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν διαψεύσει τίποτα.

Συγκεκριμένα, η ίδια διατηρεί ένα δικό της μαγαζί στην Μύκονο, κάτι που την ανγκάζει να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταφέρει να προκαλέσει σούσουρο.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου 16/7 θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία όπως θα δείτε και εσείς ήταν άκρως εντυπωσιακή καθώς το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει έδειχναν πιο καλλίγραμμα από ποτέ.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Θερμά συγχαρητήρια στη ζωγράφο κ αγαπημένη φίλη @angelikiangelidi για την έκθεση των έργων της Euphoria μέσα από τα οποία μετέδωσε το αισιόδοξο μήνυμα της ευφορίας των χρωμάτων κ του ερωτισμού δανειζόμενη στοιχεία της φύσης απεικονίζοντας τα με ρεαλιστική ενάργεια δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ιδεατή πραγματικότητα!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς τη φίλη Rena Flevaraki - Stathaki που με το εκπληκτικό ταπεραμέντο της ανέδειξε τη συλλογή των ρούχων μου @marinaprincess11211 Marina Princess11211!».

«Καθεμιά γυναίκα...» - Συγκίνησε η Μαρίνα Πατούλη για την αλλαγή που έκανε στη ζωή της

Λίγος καιρός πέρασε από τη μέρα που εκδόθηκε και επίσημα το διαζύγιο της Μαρίνας Πατούλη με τον Γιώργο Πατούλη. Από τότε, η ίδια επέλεξε να αλλάξει σημαντικά τη ζωή της και μάλιστα έκανε και ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Πλέον η Μαρίνα Πατούλη περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς της στη Μύκονο καθώς έχει ανοίξει εκεί το μαγαζί της, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα (δείτε εδώ τις κοινές φωτοφραφίες από το νησί των ανέμων).

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που τη στηρίζουν στο νέο αυτό βήμα της.

«Στη νέα μου επιχειρηματική προσπάθεια ώστε καθεμία γυναίκα από εμάς να νιώσει όμορφη κ μοναδική, η αγαπη σας μου δίνει φτερά για την κατάκτηση του στόχου μου!!!Ευχαριστω όλες εσάς!Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις παλιές μου μαθήτριες που με στηρίζουν με την απεριόριστη αγάπη τους σε αυτό το νέο μου ξεκίνημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη ανάρτηση μαγαζί