Μεγάλωσε και έγινε μια κούκλα - Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την κόρη της στην παραλία

Η άκρως τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μεγάλωσε και έγινε μια κούκλα - Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την κόρη της στην παραλία

Στιγμές χαλάρωσης βιώνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή της, «Happy Day» στον ALPHA (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημέιωσε την τελευταία ημέρα) αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να "φορτώσει" τις μπαταρίες της στο αγαπημένο της νησί, το οποίο είναι η Πάρος.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια επισκέφτονται σχεδόν κάθε χρόνο το νησί. Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού έχει πλέον άφθονο χρόνο θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social media όπου παραμένει αρκετά ενεργή καθώς δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, η ίδια αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει την μια από τις δυο κόρες της όπου όπως θα δείτε παρακάτω ποζάρει στον φακό του κινητού της. Μάλιστα, η μικρή της έχει κάνει με την βοήθεια της άμμου ένα σχέδιο σε σχήμα γοργόνας κάτι που δεν δίστασε η μητέρα της να σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ανάρτηση Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ξένοιαστες στιγμές για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Έφτιαξε καστράκια με τον γιο της στις αμμουδιές της Πάρου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει και επίσημα το τέλος της εκπομπής της «Happy Day» και είναι σε διακοπές στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της, ένα νησί που επισκέπτονται συχνά. Από εκεί φαίνεται πως περνά ξένοιαστες καλοκαιρινές στιγμές, παρέα με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους και εκμεταλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες για παιχνίδι στη χρυσαφένια αμμουδιά με τον γιο της όπως φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

H παρουσιάστρια είχε μοιραστεί επίσης μια φωτογραφία της με μαγιό από τις διακοπές της αποδεικνύοντας ότι καταφέρνει παρά τις γέννες να διατηρεί ένα από τα καλύτερα κορμιά στην ελληνική showbiz. Σε αυτή δε χρησιμοποίησε ίχνος ρετούς και φίλτρου και φόραγε ένα πολύ εντυπωσιακό πράσινο ολόσωμο μαγιό με ωραία κοψίματα.

«Διακρίνω ένα ταλέντο στην αρχιτεκτονική και τις οικοδομικές εργασίες!», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια αφού ο μικρός φαίνεται να έχει κατασκάψει την άμμο φτιάχνοντας καστράκια, με τη μαμά του στο πλάι του να τον βοηθάει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το γιο της έφτιαξαν καστράκια στην άμμο