Διαχυτικοί για πρώτη φορά στα σοκάκια της Μυκόνου - Βίντεο από βραδινή έξοδο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Σα νιόπαντροι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαχυτικοί για πρώτη φορά στα σοκάκια της Μυκόνου - Βίντεο από βραδινή έξοδο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στην Μύκονο, στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, το Kivotos (δείτε εδώ συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξενοδοχείο).

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το λαμπερό ζευγάρι σε βραδινή έξοδό του στο περουβιανό εστιατόριο Coya στην Χώρα. Η ηθοποιός και πλέον επιχειρηματία - καθώς λανσάρει δύο δικά της brand, ένα με κοσμήματα που λέγεται All Over και ένα με ρούχα σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη που λέγεται Project Soma - έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα.

Η Αθηνά που την φετινή σεζόν τηλεοπτικά συμμετείχε στο πρωτότυπο show The Masked Singer, μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς παρά τις δύο εγκυμοσύνες διαθέτει καταπληκτικό σώμα, γυμνασμένο και καλλίγραμμο σαν να μην έχει γεννήσει ποτέ!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Φίλιππος και Αθηνά

Πως εξαφάνισε 18 κιλά από πάνω της

Η γνωστή ηθοποιός μετά την δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε αποκαλύψει: «Να φάω πλούσιο πρωινό, μεσημεριανό σε κανονική ποσότητα, όχι μπουκίτσες, ανδρικό πιάτο δηλαδή, απογευματινό και κανονικό δείπνο. Αν χάσω ένα γεύμα, μπορεί να χάσω και μισό κιλό», έχει πει. Τα γλυκά αν και της αρέσουν, σπάνια τα αποζητάει, ενώ αποφεύγει το junk food και τα φαγητά που συνοδεύονται από βαριές σάλτσες.

Το διατροφικό της μενού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και σε συνταγές που της αρέσουν για να χάσει πρωτίστως λίπος, περιορίζοντας σημαντικά τη ζάχαρη, τον καφέ, τα τηγανητά και το αλκοόλ. Επιπλέον φροντίζει να καταναλώνει άφθονο νερό, αλλά και φυσικούς χυμούς. Όσον αφορά τη γυμναστική, αν και δεν δηλώνει φανατική οπαδός, το pilates και η aerial yoga έχει διαπιστώσει πως της ταιριάζουν απόλυτα. «Όταν πηγαίνω, περνάω καλά. Μέχρι να πάω έχω θέμα. Μάλιστα, το κίνητρό μου για να πάω είναι ότι ντρέπομαι που θα με περιμένει η γυμνάστρια...».