Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία: Με λευκό φόρεμα και αποκαλυπτικά σκισίμα η Σοφία Καρβέλα στη Μύκονο

Μια από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της έκανε η κόρη της Άννας Βίσση στο νησί των ανέμων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία: Με λευκό φόρεμα και αποκαλυπτικά σκισίμα η Σοφία Καρβέλα στη Μύκονο

Η κόρη της Άννας Βίσση είχε σίγουρα να μοιάσει! Η Σοφία Καρβέλα γνωρίζει καλά από μόδα και έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναδεικνύει κάθε σύνολο που επιλέγει να φορέσει. Αυτή τη φορά, κομψή και σέξι εθεάθη σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου να διασκεδάζει με φιλική παρέα.

Γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο στο νησί των ανέμων έγινε παρέλαση επωνύμων (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι βρέθηκε εκεί και πλήρωσε, μάλιστα, 15.000 ευρώ για να κάτσει πρώτο τραπέζι πίστα στην συναυλία του Βέρτη) αλλά τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας στην προκειμένη.

Η κόρη της πασίγνωστης και αγαπημένης τραγουδίστριας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες της από την συγκεκριμένη βραδιά και άφησε τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.

Τα likes έπεσαν βροχή και τα σχόλια από κάτω ήταν άκρως αποθεωτικά, λογικό άλλωστε.

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα κόρη Άννας Βίσση

Σοφία Καρβέλα βραδινή έξοδο στη Μύκονο

Σοφία Καρβέλα σέξι

Υπενθυμίζουμε πως η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση ζει μόνιμα με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη και έχει το δικό της brand, το Wknd Nation. Αναρτά συχνά φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι αλληλεπιδρούν με όσα δημοσιεύει.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύο αμβλώσεις

Η Σοφία Καρβέλα το 2019 προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χθες τριγυρνούσα μέσα στο νέο μου κατάστημα και αισθανόμουν χαρούμενη. Σήμερα ξύπνησα βλέποντας μία ανάρτηση μίας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα νιώθω υποχρεωμένη να το κάνω και εγώ! Έχω κάνει δύο αμβλώσεις. Πίσω στα 20 μου και έχοντας πρόβλημα αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν αγαπούσα καθόλου εμένα. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το πνεύμα μου, από εκδίκηση.

Αν εξαναγκαζόμουν να προχωρήσω με αυτές τις δύο εγκυμοσύνες σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου, θα ήταν ότι πιο σκληρό και σαδιστικό θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε εμένα και εκείνα τα δύο μωρά. Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι βόλτα στο πάρκο. Τελικά απέκτησα δύο καταπληκτικούς γιους τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να δώσω ατελείωτη αγάπη σε εκείνα και ήμουν έτοιμη να δεχθώ αγάπη… Εμπιστευτείτε ΕΜΑΣ, τις γυναίκες, για να μάθετε τι είναι απολύτως σωστό για εμάς και το σώμα μας».