Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για την Βίκυ Χατζηβασιλείου - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social

Δύσκολες ώρες βιώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου τα τελευταία 24ωρα καθώς έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση πως από την ζωή έφυγε σε ηλικία μόλις 56 ετών ο Βαγγέλης Κουτουλέας μετά από την μάχη που έχασε με τον καρκίνο.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσπωικό της λογαριασμό στο instagram προκειμένου να πει κι εκείνη το δικό της "αντίο". Από την ζωή έφυγε επίσης και ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Μάζης

Βαρύ πένθος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ανάρτηση Βίκυς Χατζηβασιλείου

Συντετριμμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου - «Είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού»

Στην υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου -που έχει φτάσει μέχρι και στα ξένα ΜΜΕ- θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τα social media η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την ίδια να είναι συγκλονισμένη με τις εξελίξεις.

Το απόγευμα της Πέμπτης 31/3, συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας!…. Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε? Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή. Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο.

Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι: Μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς? Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά! Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα, είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον.

Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην λεζάντα της ανάρτησης της.