Μαυροφορεμένες και συγκινημένες Γκερέκου και Μαρία - Βαρύ το κλίμα στο ετήσιο μνημόσυνό του Βοσκόπουλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένες και συγκινημένες Γκερέκου και Μαρία - Βαρύ το κλίμα στο ετήσιο μνημόσυνό του Βοσκόπουλου

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/7 πραγματοποιήθηκε στο Α' Νεκτροταφείο Αθηνών το ετήσιο μνημόσυνο για τον θάνατον του Τόλη Βοσκόπουλου, όπου ο χαμός του προκάλεσε τεράστια θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωση η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτησή της) αλλά και ο καρπός του έρωτά τους, Μαρία όπου όπως θα δείτε παρακάτω και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr είναι ντυμένες στα μαύρα. Φυσικά, στο πλευρό τους είχαν κοντινά τους άτομα αλλά και πρώην συνεργάτες του καλλιτέχνη .

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο ετήσιο μνημόσυνο του Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου - Μαρία Βοσκοπούλου
Αποκλειστική φωτογραφία Άντζελα Γκερέκου
Μαρία Βοσκοπούλου - Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου τραγούδησε Βοσκόπουλο στο φινάλε της Γης της Ελιάς και έφερε δάκρυα στο κοινό

Η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία για την πρώτη σεζόν το βράδυ της Πέμπτης (30/6) και μάλιστα έκλεισε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Μία σκηνή από το γλέντι, με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου ήταν αρκετή για να κάνει το κοινό να συγκινηθεί βαθύτατα.

Συγκεκριμένα, μετά τον πρώτο χορό του ζευγαριού, ο Φίλιππος σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και αμέσως ξεκίνησε να παίζει το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Αθηνά, δηλαδή η Άντζελα Γκερέκου σηκώθηκε από τη θέση της και ξεκίνησε να τραγουδάει. Το κοινό συγκλονίστηκε τη στιγμή που η ηθοποιός κοιτάει συγκινημένη τον ουρανό. Αυτό άλλωστε φαίνεται πως είναι ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια μιας και το είχε τραγουδήσει με τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου στα γυρίσματα της σειράς, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Τα σχόλια του Twitter για τη σκηνή της Άντζελας Γκερέκου στη Γη της Ελιάς