Έτοιμη να παντρευτεί πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Δημοσίευσε φωτογραφία από το εντυπωσιακό μονόπετρο

Σίγουρα θα την θυμάστε...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έτοιμη να παντρευτεί πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Δημοσίευσε φωτογραφία από το εντυπωσιακό μονόπετρο

Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της είναι η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τάμτα Μαστοράκη, αφού όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχθηκε. To μοντέλο ξεχώρισε στο ριάλιτι τόσο για το στυλ της, όσο και για την έντονη προσωπικότητά της, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Φαίνεται πως αυτό το παιχνίδι επιφύλασσε πολύ καλές εξελίξεις για την πλειοψηφία των διαγωνιζόμενών του, αφού και η πρώην παίκτρια Ιωάννα Σιαμπάνη, πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε τον σύντροφό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με τον οποίο μάλιστα είναι και στην αναμονή για να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η πρόταση γάμου στην Τάμτα Μαστοράκη - Φωτογραφία από το εντυπωσιακό μονόπετρο

Η Μαστοράκη, παρότι πέρασε δύσκολα στο «My Style Rocks», πλέον είναι στα καλύτερά της. Είπε «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφός της και ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Τάμτα Μαστοράκη που δέχτηκε την πρόταση γάμου

Το μονόπετρο που πρόσφερε στην Τάμτα Μαστοράκη ο σύντροφός της

«Κλείδωσαν» στον ΣΚΑΙ Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου - Θα τις δούμε στο παιχνίδι

Ήταν όλα έτοιμα για τον νέο κύκλο του My Style Rocks, όταν ξαφνικά έσκασε η βόμβα μεγατόνων ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ τι συμβαίνει) τελικά δεν θα παρουσιάσει την εκπομπή, καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Αρχικά το μοντέλο συζητούσε με το κανάλι του Φαλήρου, για την παρουσίαση του Love Island, όμως σύντομα οι συζητήσεις κατευθύνθηκαν προς το My Style Rocks, στο οποίο βρίσκεται ήδη η manager της, Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τελικά «έκλεισαν» και οι δύο με τον ΣΚΑΙ, μετά την συμφωνία τους με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού. Μάλιστα τα σενάρια της θέλουν να βρίσκονται από κοινού στο MSR, η μία ως κριτής και η άλλη ως παρουσιάστρια.

Μόλις άκουσε τα μαντάτα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει προς την μεσημεριανή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, όμως ο σταθμός ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα επενδύσει σε ψυχαγωγία ή ενημέρωση για την συγκεκριμένη ζώνη.

Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου