Τα κατάφεραν τελικά 20 χρόνια μετά! Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τα κατάφεραν τελικά 20 χρόνια μετά! Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Μπορεί να μην το κατάφεραν πριν είκοσι χρόνια και η πίεση από τα media, να τους οδήγησε στον χωρισμό, όμως το απόγευμα του Σαββάτου 16/7 ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκε με την Τζένιφερ Λόπεζ στο Λας Βέγκας (δείτε εδώ την πρόταση γάμου που της είχε κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός ηθοποιός κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και μαζί τους είχαν φύλακες οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες.

Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας η Τζένιφερ Λόπεζ και

Η Λατίνα σταρ και ο σύζυγός της πήραν άδεια γάμου από την κομητεία Clark County, NV, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλέον είναι παντρεμένοι.

Tο NETFLIX έκανε ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της και οι φαν της παραλήρησαν

Είναι γεγονός πως η πασίγνωστη πλατφόρμα netflix κυκλοφορεί πλέον το επίσημο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ «Ηalftime», που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές, στην καριέρα και τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ. Η αγαπημένη λατίνα σταρ θα μας παρουσιάσει στα 52 της χρόνια τα όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει σήμερα ως καλλιτέχνης, μητέρα και διασημότητα, που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το netflix έχει κάνει σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή, καθώς η αγαπημένη σταρ φροντίζει να βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα, αλλά και στις καρδιές των εκατομμυρίων φαν της ανά τον κόσμο. Έχει αποκτήσει ξανά υψηλή θέση στη διεθνή ειδησεογραφία μετά την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της Ben Affleck, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν ξανά το ζευγάρι μαζί. Οι «Bennifer» δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όπως το πρόσφατο ρομαντικό δείπνο τους όπου ο φακός ''τσάκωσε'' τον Affleck να κάνει μια αγαπημένη του κίνηση στους γοφούς της(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca και έγινε διαθέσιμο στο Νetflix από τις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα προσφέρει μια ματιά στο κουράγιο και την αποφασιστικότητα που έκαναν την JLo μια σούπερ σταρ, από τις ταινίες της και τις συναυλίες της μέχρι την εμφάνισή της στο Super Bowl και την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

«Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη διεθνή σούπερ σταρ, που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με τη δημιουργική ευφυΐα της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το ‘’Halftime’’ είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της, ενώ δείχνει την εξέλιξη της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνης», αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ.