«Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ο Ρουβάς αναγνώρισε ότι...» - Η άγνωστη σχέση του με τον αείμνηστο Δάκη

«Συναντήθηκαν στα καμαρίνια στο MadWalk και ο Σάκης έπεσε στην αγκαλιά του»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ο Ρουβάς αναγνώρισε ότι...» - Η άγνωστη σχέση του με τον αείμνηστο Δάκη

Μετά την αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για τη σχέση που είχε με τον Σάκη Ρουβά όταν συνεργάζονταν, άλλη μία άγνωστη σχέση του κορυφαίου τραγουδιστή αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 17/7 μέσα από την εκπομπή Open Weekend, όταν ένας από τους πιο στενούς φίλους του Δάκη μίλησε για τα παράπονα που είχε ο αείμνηστος τραγουδιστής από καλλιτέχνες που ευεργέτησε και τον ξέχασαν.

Η εξομολόγηση του φίλου του Δάκη για τον Ρουβά.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ που ο Σάκης Ρουβάς αναγνώρισε ότι τον βοήθησε ο Δάκης. Ο Δάκης εξέφραζε παράπονα και για άλλους καλλιτέχνες που δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του. Τον Σάκη Ρουβά τον γνώρισε σε ένα μαγαζί που δούλευε φωνητικά στην Πάτρα και του έκανε πρόταση να τον φέρει στην Αθήνα και έκανε την παραγωγή του πρώτου του δίσκου. Ο Σάκης έμενε στο σπίτι του το πρώτο διάστημα.

Όταν έγινε γνωστός ο Σάκης Ρουβάς εξαφανίστηκε. Ο Ρουβάς εμφανίστηκε τα τελευταία 2-3 χρόνια που είπε καλά λόγια για τον Δάκη. Συναντήθηκαν στα καμαρίνια στο MadWalk και ο Σάκης έπεσε στην αγκαλιά του και τον φίλαγε και αυτή ήταν η τελευταία χαρά που πήρε» συνέχισε.

Η αποκάλυψη του για τον Δάκη πριν πεθάνει

«Ο Δάκης και μπροστά και πίσω από τα φώτα ήταν ο ίδιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε στη ζωή του. Ήταν πάντα έτσι και γι΄ αυτό τον αγάπησε ο κόσμος, για την καλοσύνη, την ευγένειά του, το να μην προσβάλλει ποτέ κανέναν και να μη φέρνει σε δύσκολη θέση κανέναν»

«Ο Γολγοθάς του Δάκη ξεκίνησε όταν έσπασε πρώτη φορά το πόδι του. Η στεναχώρια του που έμεινε στο κρεβάτι και αναγκαζόταν κάποιοι άνθρωποι να τον φροντίζουν… Ο Δάκης δεν ήθελε γενικά ούτε να τον ακουμπάς, αυτή η στεναχώρια του έβγαλε τον καρκίνο και τον χτύπησε στα έντερά του που είχε ευαισθησία».

«Αλλά μου έλεγε, “Πάνο μου δε με ενδιαφέρει, τα έχω ζήσει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή μου. Το μόνο που δε θέλω είναι να υποφέρω στο φινάλε». Γι’ αυτό με παρακαλούσε να τον πάω στην Ελβετία να κάνει την ένεση που κάνουν για να φύγεις. Του είπα ότι εγώ δε κάνω τέτοια εγκλήματα… Ήθελε να προλάβει το τέλος αλλά δε το πρόλαβε… Τον τελευταίο καιρό τον πέρασε πολύ δύσκολα».