Επέστρεψε στο «Ώρα Ελλάδος» η νιόπαντρη Ευλαμπία Ρέβη - Οι ευχές του Άκη Παυλόπουλου

Η χαρά της απερίγραπτη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο «Ώρα Ελλάδος» η νιόπαντρη Ευλαμπία Ρέβη - Οι ευχές του Άκη Παυλόπουλου

Η Ευλαμπία Ρέβη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε τον καλό της, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, το Σάββατο 16/7, και η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε την Δευτέρα 28/7 στα καθήκοντά της, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Ο Άκης Παυλόπουλος έδωσε on air της ευχές του, ενώ πανευτυχής η νιόπαντρη Ευλαμπία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, μιας και έλαμπε το πρόσωπό της από ευτυχία.

Όσα είπε η Ευλαμπία Ρέβη στην έναρξη της εκπομπής και οι ευχές του παρουσιαστή

«Να ζήσετε! Να είσαστε ευτυχισμένοι, να είσαστε πολύ ευτυχισμένοι. Να έχετε μόνο όμορφες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Παυλόπουλος...

Αυτός είναι ο σύντροφος της

Η Ευλαμπία Ρέβη έγινε ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις καταστροφικές φωτιές της Εύβοιας δείχνοντας απλά την ανθρωπιά της. Η τότε ρεπόρτερ του Open λύγισε on air μπροστά από έναν ηλικιωμένο κύριο με αναπνευστικά προβλήματα που προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του. Η συγκίνησή της ενώθηκε με αυτήν του πανελληνίου και το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού έγινε γρήγορα viral.

Το κύμα αγάπης που δέχτηκε στα social media την έκαναν να γράψει την επόμενη ημέρα «ευχαριστώ». Την ευγνωμοσύνη της έδειξε λίγες μέρες αργότερα και για τον άνθρωπο που είναι συνεχώς δίπλα της, τον σύντροφό της.

Δείτε τον σύντροφό της Ευλαμπίας Ρέβη στο okmag.grc