Σαν γοργόνα στα δίχτυα του ψαρά - Με τιρκουάζ μαγιό στην παραλία η Άντζελα Δημητρίου

Με το κορμί της βάζει κάτω και 20άρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν γοργόνα στα δίχτυα του ψαρά - Με τιρκουάζ μαγιό στην παραλία η Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου έχει απασχολήσει πολλές φορές το κοινό με τις εμφανίσεις, τις δηλώσεις, αλλά και την μουσική της. Πρόσφατα μάλιστα, συζητήθηκε για έναν συνδυασμό από τους παραπάνω λόγους, αφού την είδαμε να φοράει φραμπαλά και ουρά για τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ. Αφού, όμως, το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, η ίδια αποφάσισε να ξεκινήσει τις βουτιές και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, που ποζάρει μπροστά από την θάλασσα σαν άγαλμα, φορώντας ένα ολόσωμο γαλάζιο μαγιό και από πάνω ένα μωβ δίχτυ. Παρά το 67 της χρόνια, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και με το κορμί της, θα έλεγε κανείς, πως βάζει κάτω και 20άρες.

Η ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου με μαγιό στην παραλία

«Θάλασσα Μάνα, αρμύρα μου εσύ, γαλάζια μοίρα.. Για παραμάνα στον ώμο χρυσή, τον ήλιο πήρα…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άντζελα Δημητρίου

«Μία μικρή Άντζελα...»

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στις 30/5 καλεσμένη στην βάφτιση του γιού του Πέτρου Ίμβριου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και μεταξύ άλλων, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αναφέρθηκε στην επιθυμία της να αποκτήσει ένα εγγονάκι.

Συνοδευόμενη από τον γαμπρό της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις, η «λαίδη» αποκάλυψε πως περιμένει πώς και πώς μία μικρή Άντζελα.

«Η ευχή μου είναι να είναι πάντα καλά και να είναι καλότυχο και γερό το μωράκι του Πέτρου Ίμβριου.

Πάντα με συνοδεύει ο γαμπρός μου. Η οικογένεια είναι το παν. Θέλω πάρα πολύ να γίνω γιαγιά, να έχουμε μία μικρή Άντζελα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.