«Καταθέσαμε μηνύσεις» - "Καταπέλτης'' ο Βασίλης Καπερνάρος, ο δικηγόρος του Κιμούλη για ψευδομαρτυρία στη δίκη

«Αν δεν είχαμε...»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Καταθέσαμε μηνύσεις» -

Στον αέρα της εκπομπής «Alpha τώρα» βγήκε το πρωί της Δευτέρας 18/7 ο Βασίλης Καπερνάρος, ο δικηγόρος του Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος μίλησε για την σχετική υπόθεση και αναφέρθηκε στις μηνύσεις που κατέθεσε κατά ηθοποιών και γιατρών. Ο δικηγόρος πρόσφατα μίλησε σχετικά με την αγωγή ύψους 200.000 ευρώ του εντολέα του κατά του ΣΕΗ.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καπερνάρου, δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη

«Η αγωγή κυρίως είναι για τη διαγραφή του κυρίου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη, την προσβάλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιων του αρμόδιου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Ο Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους, οι οποίοι έχουν αναφερθεί για όποια εγκλήματα έχουν κατηγορηθεί», είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε στη συνέχεια: «Έχουν έρθει πρόσφατα κάποιοι όψιμοι μάρτυρες, η άποψη των οποίων στηρίζεται σε ψέματα. Και όσοι εκ των 20 περίπου μαρτύρων, των οψίμων επαναλαμβάνω, κατέθεσαν εναντίον του Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις. Έχουμε καταθέσει και εναντίον δύο γιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις.

Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί. Αυτοί οι ηθοποιοί κατέθεσαν για τη δίκη, ως μάρτυρες, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Όχι για όλους. Για όσους κρίναμε ότι δεν είναι ψευδομάρτυρες, οπωσδήποτε δεν στραφήκαμε εναντίον τους. Θα κριθούν αυτοί από το δικαστήριο. Φυσικά και έχουμε στοιχεία. Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις».

''Με τον Κιμούλη θα τα πούμε στα δικαστήρια'': Περνάνε στην αντεπίθεση Μπιμπίλας και ΣΕΗ

Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο, στο ΣΕΗ που διετελεί πρόεδρος, αλλά και τον ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη μετά την απόφαση διαγραφής του από το σωματείο, που δεν έμεινε αναπάντητη από τον ίδιο καθώς τη θεώρησε έκνομη, ύποπτη και καταχρηστική.

Υπενθυμίζεται πως αφορμή για όλα αυτά αποτέλεσε η καταγγελία της Ζέτας Δούκα για σωματική βία σε βάρος της από τον Κιμούλη, η οποία άνοιξε το δρόμο και για περαιτέρω αποκαλύψεις από άλλες ηθοποιούς, όπως η Λέχου και η Κατερίνα Γερονικολού, που αναφέρθηκαν στη συμπεριφορά του.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ρωτήθηκε για τις επαγγελματικές του προτάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει το σωματείο με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Με τον Γιώργο Κιμούλη βρισκόμαστε στη φάση των ανταγωγών. Εφόσον έχουμε δεχθεί αγωγές, το σωματείο μας πρέπει να απαντήσει με ανταγωγές.

Αυτά! Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα δικαστήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.