Ξεσάλωσε σε συναυλία του Σάκη Ρουβά η Μαριέττα Χρουσαλά! Η κοινή τους φωτογραφία

Δεν έφυγε στιγμή το χαμόγελο από το πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεσάλωσε σε συναυλία του Σάκη Ρουβά η Μαριέττα Χρουσαλά! Η κοινή τους φωτογραφία

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει χαθεί εντελώς από τον χώρο της τηλεόρασης κι από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Μαριέττα Χρουσαλά διατηρεί έναν αρκετό ενεργό λογαριασμό στα social media και επικοινωνεί πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές από την ζωή της αλλά και από τα ταξίδια που κάνει συχνά πυκνά με την οικογένειά της, με τελευταίο αυτό στην Μύκονο, στο οποίο βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της, Λέων Πατίτσα αλλά και μερικούς φίλους..

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να διασκεδάζει με την ψυχή της σε συναυλία του Σάκη Ρουβά.

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με τον Σάκη Ρουβά

«Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της

Η φωτογραφία της Μαριέττας Χρουσαλά με τον Σάκη Ρουβά

Η βίλα που αγόρασαν στο Μαϊάμι

Ο Λέων Πατίτσας συνεχίζει τις επιχειρηματικές του κινήσεις και όχι μόνο εντός Ελλάδας. Ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά πρόσθεσε στην περιουσία του μια φοβερή βίλα αξίας 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαϊάμι.

Ο Πατίτσας, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία μετά το θάνατο του πατέρα του, μέσω θυγατρικής του αγόρασε το σπίτι οκτώ υπνοδωματίων στην οδό 225 North Hibiscus Drive στο Μαϊάμι έναντι 11.4 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τα αρχεία.

Η City National Bank of Florida παρείχε δάνειο ύψους 11.4 εκατ. δολαρίων στο επενδυτικό fund, του οποίου ηγούνταν ο Μάικλ Σκοτ από το Beverly Hills και ο Πατίτσας ως διαχειριστής. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σκοτ να είναι επενδυτής κατά κύριο λόγο σε κινητά σπίτια.

Σύμφωνα με το Realtor.com, το ακίνητο διαθέτει πέντε μπάνια και εκτείνεται σε 7.050 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1934 σε έκταση 0.6 στρεμμάτων και διαθέτει στέγη από βαρελότο και εξωτερικούς τοίχους σε σομόν χρώμα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Redfin.

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr