Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποζάρει στο φακό σε σπάνιο στιγμιότυπο αγκαλιά με τα αδέρφια του

Όλοι λαμπεροί σε αυτό το σόι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποζάρει στο φακό σε σπάνιο στιγμιότυπο αγκαλιά με τα αδέρφια του

Όπως έγινε γνωστό ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τη χαρά να δει τον αδερφό του Παύλο να παντρεύεται χθες Κυριακή 16/7. Πέρα από το γεγονός ότι ο τραγουδιστής έντυσε μουσικά το γαμήλιο πάρτι, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και πολλά στιγμιότυπα από την όμορφη τελετή. Ένα από αυτά ήταν και μια σπάνια φωτογραφία με τα δύο αδέρφια του τον Παύλο και την Κατερίνα.

Ο Παύλος που ήταν και ο γαμπρός της βραδιάς, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, που ήταν μάλιστα πρώην Μις Κύπρος. Ο γάμος έγινε χθες στον Πύργο Μελισσουργού και ώρα 19:00, ενώ η νύφη την προηγούμενη ημέρα φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες με τους followers της από το bachelor που γιόρτασε μαζί με καλούς φίλους.

Η σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια Αργυρού από τον γάμο του Παύλου

Ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Χθες μοιράστηκαν μάλιστα και ένα οικογενειακό τους στιγμιότυπο και είναι από τις λίγες φορές που τους βλέπουμε όλους μαζί.

Τα αδέρφια Αργυρού σε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο

"Έβαλε φωτιά" ο Κωνσταντίνος στο γλέντι του γάμου του αδερφού του - Ξεσηκώθηκαν όλοι με τα τραγούδια του

Τον εντυπωσιακό γάμο του αδερφού του φυσικά, ακολούθησε ένα απίστευτο γλέντι, συνεχίζοντας την παράδοση, αφού η νύφη έφτασε μπροστά από τον αγαπημένο της με την συνοδεία μουσικής, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει και ο ίδιος ο τραγουδιστής για τον αδερφό του.

Αυτό ακριβώς έκανε, λοιπόν, όπως παρουσίασε και το protothema.gr και είναι ολοφάνερο πως ο κόσμος ξεσηκώθηκε με τα τραγούδια του και δεν μπορούσε να σταματήσει να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του. Ο καλλιτέχνης έκανε στον Παύλο και την Άννα Μαρία το πιο ωραίο δώρο, χαρίζοντας τους στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.