Παραληρεί όλη η showbiz - Οι ευχές στην Ιωάννα Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Με το καλό να έρθει το μωράκι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παραληρεί όλη η showbiz - Οι ευχές στην Ιωάννα Τούνη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπως έγινε γνωστό μόλις πριν από λίγη ώρα επιβεβαίωσαν τις φήμες των τελευταίων ημερών και ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η γνωστή influencer μέσα από μια πολύ συγκινητική της ανάρτηση στο Instagram όπου κρατάει στο χέρι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης το έκανε γνωστό και φυσικά στα σχόλια πολλές διάσημες προσωπικότητες έσπευσαν να της ευχηθούν.

Το προηγούμενο διάστημα το ζευγάρι είχε μια πολυτάραχη περίοδο, αφού από τη μία διέψευσαν της φήμες περί εγκυμοσύνης και από την άλλη, όλοι τους θεωρούσαν χωρισμένους, αφού είχαν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο. Ωστόσο μετά από συνάντηση που είχαν σε καφέ στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πλήρως και πλέον ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Οι ευχές στην Τούνη για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού

Οι ευχές της Τσιμτσιλή στην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Οι ευχές του Καφετζή στην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Οι ευχές του Κοψιάλη στην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Οι ευχές της Παναγιωτακοπολου στην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Οι ευχές της Κρεμλίδου στην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Οι ευχές της Βαλαβάνηστην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Οι ευχές της Χατζίδου στην Τούνη για την εγκυμοσύνη της

Η ανάρτηση της Τούνη με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!
Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου!
Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ
Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!».
Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!
Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω …….

Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…

Η Τούνη Έγκυος

Η Τούνη έγκυος στο 1ο της παιδί

Το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της Τούνη